![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
a zeby nie offtopowac :
Szarzuje na klocek 5 khorne nightow z bsb khorne fastem 5 pajakow i rydwanem ... rydwan wbija 5 ran z impaktow wszystko zabilo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Kołata
Ale co to dalo, jak mi tylko ten klocek zostal a elfom 9/10 armii?Aenarion pisze:No w tej bitwie(ze mną)straszne miałeś żuty, ale przynajmniej dużo WSv zdawałeś na savage orkach zdawałeś.
No to wybacz wydawało mi sie że jak ma 1 koleś zasieg i on zginie to na logike reszta odziału nie dochodzi. Tak to bywa jak gramy bez RBr0m pisze:no to zostałem perfidnie zwałowanyTruePunk pisze:ech.
to ilu zabije z S&S nie ma zadnego znaczenia w turze walki.
co nie znaczy że nie nie sejwowałeśPiotr3K pisze:Ale co to dalo, jak mi tylko ten klocek zostal a elfom 9/10 armii?Aenarion pisze:No w tej bitwie(ze mną)straszne miałeś żuty, ale przynajmniej dużo WSv zdawałeś na savage orkach zdawałeś.
Zabawne. A skad wiesz, ktorego z szarzujacych zabijasz? Losujecie to? Bo moze to ten ostatni, najdalszy zginal?Matusz pisze:No to wybacz wydawało mi sie że jak ma 1 koleś zasieg i on zginie to na logike reszta odziału nie dochodzi. Tak to bywa jak gramy bez RBr0m pisze:no to zostałem perfidnie zwałowanyTruePunk pisze:ech.
to ilu zabije z S&S nie ma zadnego znaczenia w turze walki.
A S&S może mieć znaczenie na walke chociażby jak coś szarzuje na jezzaile czy globardierów, jest zasięg to jednego, ja robie S&S, w wyniku którego zabijam sobie właśnie tego do którego był zasięg i szarże palisz.