Tomb Kings 2250
to ma byc na we? plewne...
primo na we tylko i wylacznie king z flara...
secundo oddzial lucznikow nic nie zrobi w walce z we gdzie glowna czasc armiii ma t4 i warda 5+ do tego 2 ataki z s4
tertio wyrzuc carriony. sa prawie bezuzyteczne z we
nie widze uszatki na taka armie. sa zbyt malo manewrowne jak na taka mobilna armie.
primo na we tylko i wylacznie king z flara...
secundo oddzial lucznikow nic nie zrobi w walce z we gdzie glowna czasc armiii ma t4 i warda 5+ do tego 2 ataki z s4
tertio wyrzuc carriony. sa prawie bezuzyteczne z we
nie widze uszatki na taka armie. sa zbyt malo manewrowne jak na taka mobilna armie.
@ Shino
Więc co mam włożyć do tej rozpy skoro wszystko nie ma zastosowania? Wiecej rydwanów? KLocków szkieli??? pozdr
Więc co mam włożyć do tej rozpy skoro wszystko nie ma zastosowania? Wiecej rydwanów? KLocków szkieli??? pozdr
@ Shino
Co ty na to maże się wypowiesz? W końcu jesteś największym specem z nas wszystkich...
Co ty na to maże się wypowiesz? W końcu jesteś największym specem z nas wszystkich...
A driad może nie zabijają jakoś super dużo, ale biorąc pod uwagę, że ich jest po 8 w oddziałach, to 15 strzeli w magii i normalnie i potrafią nieźle je osłabić.
Warto?
Warto.
Jeszcze jakimś d6 można walnąć i nara.
EDIT: akurat Szymek źle trafiłeś z ironią bo Shino jest specem
Warto?
Warto.
Jeszcze jakimś d6 można walnąć i nara.
EDIT: akurat Szymek źle trafiłeś z ironią bo Shino jest specem
trafiłem dobrze bo jest najlepszy- bodajże najlepszy tomb king w polsce? jeszcze malal jest goodd, znaczy dobry
A tak poza tematem
@ ksuM
Jak ci poszło z tym graczem Imperium którego chalengowałeś?
@ ksuM
Jak ci poszło z tym graczem Imperium którego chalengowałeś?
@ ksuM
delikatna nadinterpretacja moich wypowiedzi
W co strzelałeś tymi katapultami? Coś strasznie gładko Ci poszło myślałem że bęziesz miał ciężko z Imperium, oczywiście nie wiem jak grasz ale Tomb King nigdy nie mają łatwo...
altara? jakiś bohater....?
delikatna nadinterpretacja moich wypowiedzi
W co strzelałeś tymi katapultami? Coś strasznie gładko Ci poszło myślałem że bęziesz miał ciężko z Imperium, oczywiście nie wiem jak grasz ale Tomb King nigdy nie mają łatwo...
altara? jakiś bohater....?
1 vs outnumber -> remis wiec nie wiem jak chcesz wygrywac z driadamiksuM pisze:Tak akurat to łucznicy nieźle zabijają driady w kolumnie z czampionem i muzykiem.
No ale nie każdy tak gra.
lucznicy sa rzeczywiscie dobrzy na wardancerow ale jak dotad nie trafia sie, zeby ci szli tak na hurra do przodu tylko ida lasami lub z lasem i lucznicy nam na nic. A z wildami nie byl bym taki pewien.. na tych sa rydwany
jednak nie zrobia oni nic wiecej welfom jak ustrzelenie 2-3 modeli zanim armia dojdzie (robie to w 3 tury jesli sie maksymalnie kampisz)
na twoim miejscu zeby ne zmieniac jakos strasznie rozpiski zmienilbym tak:
rydwanom daj sacred eye i wrzuc kionga
carriony na scorpa jesli to ma byc na we.
kingowi dalbym flaila i ward 4+ jesli to ma byc na we (choc wersja latajaca jest leszpa na ta armie to przeciez nie bedziemy ci calej rozpy zmieniac)
reszta jest w miare (choc ja sam jakims wielkim fanem szkieletow nie jestem. magicznych sztandarow na nich tez nie)
problemem tylko teraz dla ciebie beda lasy (zreszta w takiej rozpie jaka masz i tak sa problemem)
@ Shino
A jakbyś miał diametralnie zmienić rozpiske to co byś zmienił? Tak nawet jakbyś miał wszystko wyrzucić? Bo chce wiedzieć z czym żle trafiłem...
A jakbyś miał diametralnie zmienić rozpiske to co byś zmienił? Tak nawet jakbyś miał wszystko wyrzucić? Bo chce wiedzieć z czym żle trafiłem...