Piękno i brzydota!

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

A ty to jakis zamroczony czy co? Jasne ze z Polski :]

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Raptaparat pisze:A ty to jakis zamroczony czy co? Jasne ze z Polski :]
Rosja bez dwóch zdań :wink:

Rapta
Kretozord

To ten sam typ urody przecie :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Zdziwiłbyś się, jakoś zawsze udaje mi się rozpoznać że dziewczyna jest np. z Rosji a nie z Polski :wink: Po wyglądzie, nie po języku :lol2:

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

wcale Polki nie są najładniejsze to jakiś kretyński mit. do tego ludzie mówią ze zaraz po naszych są brazylijki nastepna bójda bo one mają gruba zady.

Rosjanki są ok, Litwinki też!
:roll:

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

nie wysokie, nie chude, nie grube, z uroczym uśmiechem.

Rapta
Kretozord

Pawełek pisze:wcale Polki nie są najładniejsze to jakiś kretyński mit...

Rosjanki są ok, Litwinki też!
a co Polki Cie nie chca? :wink: :twisted:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jego to chyba nikt nie chce, każdy post normalnie rozpala stosy nienawiści :twisted:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Nibas
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Nibas »

Mam kolegę, też Pawełka, który z całą pewnością by go zechciał. 8)
Obrazek

Rapta
Kretozord

Taki desperat mowisz... ;)

Awatar użytkownika
Nibas

Jest niepewny, bardziej to.
Obrazek

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

naprawdę, przykro mi słyszeć, że w naszym gronie są osoby (nie chce rzucać ksywkami) kochający wąsik pod nosem damy,

ja jednak nie, dziękuje.
Jego to chyba nikt nie chce, każdy post normalnie rozpala stosy nienawiści Twisted Evil
:shock:

Nie podoba mi się, jak zwracasz się per "jego" na publicznym forum, które czytam.

Chciałem z wami zagłębić się w jeden z najważnieszych tematów z Polskiej rzeczywistości. Niestety, tylko F. , badz co bądz swiatowy chłopak bąknął jednym zdaniem.

Dla dobra sprawy przyjmę wszystkie pomyje wylane na mnie w tym temacie.

Powiem więcej. W Polsce utrwalił się mit o tym, że Polki są najladniesze i jest on całkowicie błędny, wystarczy wyjechać raz na dłuższe wakacje w się przekonać.

Owszem, absolutnie nie mówie, że Polki są brzydkie jednak powinny w dalszym ciągu nad soba pracować. naszczeście pozytywny wplyw mają zachodnie sklepy i styl.
:roll:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Światowa chwila.

Całkowicie zgadzam się z Pawełkiem co do tego że Polki najpiękniejsze nie są. Brazylijki są ładne, są też ładne Angielski (uwierzcie mi), ładne Francuzki, Włoszki (akurat te co tu przyjeżdzają to w 80% chwasty - że nic tylko rwać :twisted: ), Rosjanki śliczne. Polki są ładne ale nie są najpiękniejsze. Do tego dodajmy Azjatki - Japoneczki lub Chinki, może też Indonezyjki. Mniam.

Rapta
Kretozord

oł sory panowie, zapomnialem, ze mam doczynienia z mistrzami w wyrywaniu "chwastow"... to ja sie wycofuje, a wy kontynuujcie swoje rwanie :twisted:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Odpuść sobie Rapt sarkazm.

Skoro Ci się podobają Polki, to niech się ci dalej podobają.

Nam natomiast chodzi o to żeby nie robić z nich bogiń, wspaniałych lasek i miss świata. Po prostu. Patriotyzm nie wszędzie popłaca.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wybacz Pawełek, taka złośliwość mi się wyrwała - sądziłem, że jak nawalasz w podobny sposób innych, to sam ześ niewrażliwy na tego typu zaczepki :P

A tak poważnie - zgadzam się z Tobą. Polki są piękne, ale nie tylko one i naprawdę warto czasem wyjechać z kraju :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Byle nie do Niemiec, Niemki cóż :roll: Turczynki szczyt bezguścia
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Rapta
Kretozord

Patriotyzm nie poplaca... czyli rozumiem, ze jak podrywasz Polke to mowisz "czesc, widzialem ladniejsze dziewczyny od Ciebie, ale chodzmy do parku..." :badgrin:

Poza tym wcale nie neguje piekna kobiet innych narodowosci, przeciez "tego kwiatu to pol swiatu" - tak mi babcia mowila,a sie zna, bo jezdzila ;)

Awatar użytkownika
Nibas

O, wlasnie. Azjatki. Jak bylem nieco mlodszy boginią seksu byla dla mnie Maria Ozawa albo Mei Sawai.. nie wiem która ;> Ehh, to byly dobre czasy. Teraz to filmy przyrodnicze dostarczaja glownie atakow smiechu... :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Raptaparat pisze:Patriotyzm nie poplaca... czyli rozumiem, ze jak podrywasz Polke to mowisz "czesc, widzialem ladniejsze dziewczyny od Ciebie, ale chodzmy do parku..." :badgrin:
Nauka czytania się kłania. Patriotyzm NIE WSZĘDZIE popłaca. Jak podrywam dziewczynę to tylko mnie obchodzi czy muzułmanka albo hinduska. Inaczej mnie to raczej wisi :wink:

Poza tym, nawet jak takie teksty na podryw Ci przychodzą do głowy to gratuluję inwencji twórczej.

Można też "no dobra, oboje wiemy że jesteś uważana za lalkę do dmuchania i że jesteś brzydka, to co, jutro na noc u mnie? O 20?" :lol2:

ODPOWIEDZ