Piękno i brzydota!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jego to chyba nikt nie chce, każdy post normalnie rozpala stosy nienawiści
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
naprawdę, przykro mi słyszeć, że w naszym gronie są osoby (nie chce rzucać ksywkami) kochający wąsik pod nosem damy,
ja jednak nie, dziękuje.
Nie podoba mi się, jak zwracasz się per "jego" na publicznym forum, które czytam.
Chciałem z wami zagłębić się w jeden z najważnieszych tematów z Polskiej rzeczywistości. Niestety, tylko F. , badz co bądz swiatowy chłopak bąknął jednym zdaniem.
Dla dobra sprawy przyjmę wszystkie pomyje wylane na mnie w tym temacie.
Powiem więcej. W Polsce utrwalił się mit o tym, że Polki są najladniesze i jest on całkowicie błędny, wystarczy wyjechać raz na dłuższe wakacje w się przekonać.
Owszem, absolutnie nie mówie, że Polki są brzydkie jednak powinny w dalszym ciągu nad soba pracować. naszczeście pozytywny wplyw mają zachodnie sklepy i styl.
ja jednak nie, dziękuje.
Jego to chyba nikt nie chce, każdy post normalnie rozpala stosy nienawiści Twisted Evil
Nie podoba mi się, jak zwracasz się per "jego" na publicznym forum, które czytam.
Chciałem z wami zagłębić się w jeden z najważnieszych tematów z Polskiej rzeczywistości. Niestety, tylko F. , badz co bądz swiatowy chłopak bąknął jednym zdaniem.
Dla dobra sprawy przyjmę wszystkie pomyje wylane na mnie w tym temacie.
Powiem więcej. W Polsce utrwalił się mit o tym, że Polki są najladniesze i jest on całkowicie błędny, wystarczy wyjechać raz na dłuższe wakacje w się przekonać.
Owszem, absolutnie nie mówie, że Polki są brzydkie jednak powinny w dalszym ciągu nad soba pracować. naszczeście pozytywny wplyw mają zachodnie sklepy i styl.
Światowa chwila.
Całkowicie zgadzam się z Pawełkiem co do tego że Polki najpiękniejsze nie są. Brazylijki są ładne, są też ładne Angielski (uwierzcie mi), ładne Francuzki, Włoszki (akurat te co tu przyjeżdzają to w 80% chwasty - że nic tylko rwać ), Rosjanki śliczne. Polki są ładne ale nie są najpiękniejsze. Do tego dodajmy Azjatki - Japoneczki lub Chinki, może też Indonezyjki. Mniam.
Całkowicie zgadzam się z Pawełkiem co do tego że Polki najpiękniejsze nie są. Brazylijki są ładne, są też ładne Angielski (uwierzcie mi), ładne Francuzki, Włoszki (akurat te co tu przyjeżdzają to w 80% chwasty - że nic tylko rwać ), Rosjanki śliczne. Polki są ładne ale nie są najpiękniejsze. Do tego dodajmy Azjatki - Japoneczki lub Chinki, może też Indonezyjki. Mniam.
Wybacz Pawełek, taka złośliwość mi się wyrwała - sądziłem, że jak nawalasz w podobny sposób innych, to sam ześ niewrażliwy na tego typu zaczepki
A tak poważnie - zgadzam się z Tobą. Polki są piękne, ale nie tylko one i naprawdę warto czasem wyjechać z kraju
A tak poważnie - zgadzam się z Tobą. Polki są piękne, ale nie tylko one i naprawdę warto czasem wyjechać z kraju
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
-
- Kretozord
Byle nie do Niemiec, Niemki cóż Turczynki szczyt bezguścia
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Patriotyzm nie poplaca... czyli rozumiem, ze jak podrywasz Polke to mowisz "czesc, widzialem ladniejsze dziewczyny od Ciebie, ale chodzmy do parku..."
Poza tym wcale nie neguje piekna kobiet innych narodowosci, przeciez "tego kwiatu to pol swiatu" - tak mi babcia mowila,a sie zna, bo jezdzila
Poza tym wcale nie neguje piekna kobiet innych narodowosci, przeciez "tego kwiatu to pol swiatu" - tak mi babcia mowila,a sie zna, bo jezdzila
Nauka czytania się kłania. Patriotyzm NIE WSZĘDZIE popłaca. Jak podrywam dziewczynę to tylko mnie obchodzi czy muzułmanka albo hinduska. Inaczej mnie to raczej wisiRaptaparat pisze:Patriotyzm nie poplaca... czyli rozumiem, ze jak podrywasz Polke to mowisz "czesc, widzialem ladniejsze dziewczyny od Ciebie, ale chodzmy do parku..."
Poza tym, nawet jak takie teksty na podryw Ci przychodzą do głowy to gratuluję inwencji twórczej.
Można też "no dobra, oboje wiemy że jesteś uważana za lalkę do dmuchania i że jesteś brzydka, to co, jutro na noc u mnie? O 20?"