Ja w bajki bym nie wierzył, ale nawet jesli tak było, jestem ciekaw jakich uzywano metod.Paffeu pisze:Mój znajomy spędził parę tygodni w ośrodku leczenia uzależnień.zafael pisze:homoseksualizm jako choroba? a jak leczyc - przez odstrzał? chemioterapie lekami psychotropowymi? izolacje?
Ludzie obudzcie sie to nie żadna choroba, czy to społeczna, psychiczna czy żadna inna.
oprócz leczenia alkoholików, ćpunów i hazardzistów w tym ośrodku leczono też z homoseksualizmu.
Z sukcesami.
patrzac od tej drugiej strony. jestem ciekaw jakich argumentow/srodków powinni użyc zeby przekonac heteroseksualiste do homoseksualizmu. prawda, ze brzmi idiotycznie ?
patrzac pod kątem czysto matematycznym. to anomalia, nie przekładałbym tego na społeczny aspekt. Bo nie o taki mi chodziło.O to, to.Nawet u zwierzat zaobserwoo tego typu anomalie.
Anomalia, a nie coś normalnego jak to jest często przedstawiane.
Homoseksualizm wsród ludzi, ma wiekszy rozgłos niz u zwierzat. podyktowane jest to zamiana priorytetów z instynktu rozrodczego(ktory defacto nadal w nas jest ale nieco przytłumiony) w instynkt zaspokajania potrzeb seksulanych.
tutaj mamy po czesci odpowiedz dlaczego homoseksulaisci chca miec dzieci, jest to jedna z wysublimowanych potrzeb, ktore siedza w naszej podswiadomosci.