Akurat nagrody na ostatnim DMP były bardzo fajne. Kazdy dostał ilestam polconowej waluty i w sklepie z nagrodami było mozna wydac (koło fortyny )
pzdro
Zaburzenie rownowagi rankingu ligi
Moderator: swieta_barbara
A ja slyszalem (ale ty wiesz widocznie lepiej), ze gdy dmp sie skonczylo, to te sklepiki byly juz tak przebrane ze nic ciekawego dostac juz nie mozna bylo :/ Dbra, ale mniejsza o to, przeciez i tak nie o tym tutaj mowa
Kurde ale nie bylo co brac za bardzo za ta poconowa walute ;/Crusader pisze:Akurat nagrody na ostatnim DMP były bardzo fajne. Kazdy dostał ilestam polconowej waluty i w sklepie z nagrodami było mozna wydac (koło fortyny )
pzdro
Jedyna rzecza z WH byl ten limitowany ork. A tak gry w stylu simsy/test drive itd. troche komiksow z SW... i mase jakis przecenionych ksiazek.. ktore widocznie w jakeijs ksiegarni nie zeszly.
(w sumie to tam ciul z nagrodami mnie interesowalo 1 miejsce i zdobycie pucharu poraz drugi ).
W ramach uscislenia dodam, ze turniej na PGA podpiety jest pod impreze targowa - troche inne stosunki z organizatorem to wymusza i troche inna specyfike. Nie wazne z reszta. Owszem, laczenie turow z konwentami czesto wypadalo tak sobie, ale ja od nikogo nie slyszalem narzekan na ostatnie DMP i wierze ze szafa wie co robi. Slowem, jestem spokojny. Z reszta to byc moze wynika z tego ze tym konwentem jest akurat Polcon. Bo np. zoorganizowanie czegos o wysokim (mogacym sprostac dzisiejszym oczekiwaniom graczy) standardzie na Pyrkonie, wydaje sie niemozliwe.
Generalnie z mojego subiektywnego punktu widzenia: ZG na "+" (blisko ), Sama formula na "+++", termin sierpniowy troche na "-" (wakacyjne wyjazdy, kampanie wrzesniowe w perspektywie itd.). Wiadomo ze Poznan chetnie pomoze, jesli zajdzie taka potrzeba
Generalnie z mojego subiektywnego punktu widzenia: ZG na "+" (blisko ), Sama formula na "+++", termin sierpniowy troche na "-" (wakacyjne wyjazdy, kampanie wrzesniowe w perspektywie itd.). Wiadomo ze Poznan chetnie pomoze, jesli zajdzie taka potrzeba
bo tak.