Zaburzenie rownowagi rankingu ligi

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Akurat nagrody na ostatnim DMP były bardzo fajne. Kazdy dostał ilestam polconowej waluty i w sklepie z nagrodami było mozna wydac (koło fortyny :) )
pzdro

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

A ja slyszalem (ale ty wiesz widocznie lepiej), ze gdy dmp sie skonczylo, to te sklepiki byly juz tak przebrane ze nic ciekawego dostac juz nie mozna bylo :/ Dbra, ale mniejsza o to, przeciez i tak nie o tym tutaj mowa :)

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

To prawda ze było w nich duzo mniej towaru niz wczesniej, ale to przez to ze inne turnieje skonczyły sie wczesniej od battla. Ja tam wziałem za trzecie miejsce nagrod za jakies 140 zł

pzdro

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Crusader pisze:Akurat nagrody na ostatnim DMP były bardzo fajne. Kazdy dostał ilestam polconowej waluty i w sklepie z nagrodami było mozna wydac (koło fortyny :) )
pzdro
Kurde ale nie bylo co brac za bardzo za ta poconowa walute ;/
Jedyna rzecza z WH byl ten limitowany ork. A tak gry w stylu simsy/test drive itd. troche komiksow z SW... i mase jakis przecenionych ksiazek.. ktore widocznie w jakeijs ksiegarni nie zeszly.
(w sumie to tam ciul z nagrodami mnie interesowalo 1 miejsce i zdobycie pucharu poraz drugi :) ).
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
KOOBA.84
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: KOOBA.84 »

W ramach uscislenia dodam, ze turniej na PGA podpiety jest pod impreze targowa - troche inne stosunki z organizatorem to wymusza i troche inna specyfike. Nie wazne z reszta. Owszem, laczenie turow z konwentami czesto wypadalo tak sobie, ale ja od nikogo nie slyszalem narzekan na ostatnie DMP i wierze ze szafa wie co robi. Slowem, jestem spokojny. Z reszta to byc moze wynika z tego ze tym konwentem jest akurat Polcon. Bo np. zoorganizowanie czegos o wysokim (mogacym sprostac dzisiejszym oczekiwaniom graczy) standardzie na Pyrkonie, wydaje sie niemozliwe.

Generalnie z mojego subiektywnego punktu widzenia: ZG na "+" (blisko ;) ), Sama formula na "+++", termin sierpniowy troche na "-" (wakacyjne wyjazdy, kampanie wrzesniowe w perspektywie itd.). Wiadomo ze Poznan chetnie pomoze, jesli zajdzie taka potrzeba :)
bo tak. :lol:

ODPOWIEDZ