Jestem gnobolarem...
Mam fioletowy nos

Stwierdziłem, że nie pokaże się tak w szkole więc cały dzień siedze w domu

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No to rzeczywiście niezwykły jesteś, bo ja dotychczas tylko o gnoblarach słyszałemMotyl pisze:Jestem gnobolarem...
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Wiesz jakby mi rodzice zadali pytanie czy jestem w ciąży, odpowiedziałbym pytaniem. A czy Wy jesteście trzeźwi?Skavenblight pisze:A tak poważnie...
Sa!nt, wściekłbyś się, gdybyś raz na tydzień słyszał pytanie, czy jesteś w ciąży Smile
Ot tak. Bo zjadłeś jedną kanapkę więcej na kolację, albo masz zbyt błogą minę jedząc Milky Waya. Albo nie chcesz z nikim rozmawiać i to jest podejrzane. Nie daj Boże czymś się strujesz i jest Ci niedobrze, to niechybny znak.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Tacy ludzie nie powinni być wychowawcami...TomCio pisze: Poza tym ta wychowawczyni to stara panna, coś koło 50 lat ma.
\Sa!nt pisze:A młode kobiety zaraz po studiach nie powinny wykładać... Bo tylko wyżywają się na biednych Bogu winnych studentach za swoje problemy na studiach...
Nie, wręcz przeciwnie - to byłoby dla nich gorsze niż zło, apokalipsa, egzamin z gramatyki i Paris Hilton razem wzięte!Sa!nt pisze: Wiesz jakby mi rodzice zadali pytanie czy jestem w ciąży, odpowiedziałbym pytaniem. A czy Wy jesteście trzeźwi?
Co do Ciebie może czegoś Twoi rodzice oczekują od CiebieI czekają na to
Nie mogą się doczekać i na każdym progu widzą symptomy
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)