Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jasiuuu, miażdżysz.Jasiuuu pisze:Tomciu jestem z tobą, nie przejmuj się tak tym...
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Z tego co wiem to się pisze kyokushin.Skavenblight pisze: Flejm mnie natchnął do zmiany sygnaturki. Jeśli ktoś zna jakieś przeszkody, bym taką miała, niech powie teraz lub zamilknie na wieki!
Na razie myśle, żeby się przepisać, zresztą sporo osób się przepisuje, z tym, że ja chce do LO, a oni do LP.Tomash pisze:TomCio, zaciśniesz zęby, skończysz szkołę... a potem możesz szmacie wygarnąć co o niej myślisz
Tak, wiem.Skavenblight pisze:Ale Pati tego nie wiedziałaTomCio pisze:Z tego co wiem to się pisze kyokushin.Skavenblight pisze: Flejm mnie natchnął do zmiany sygnaturki. Jeśli ktoś zna jakieś przeszkody, bym taką miała, niech powie teraz lub zamilknie na wieki!![]()
Idź tam gdzie Ty chcesz, a nie gdzie idą inniTomCio pisze:Na razie myśle, żeby się przepisać, zresztą sporo osób się przepisuje, z tym, że ja chce do LO, a oni do LP.
Nie, chodzi mi o to, że lepiej jak ktoś się razem z tobą do innej szkoły przepisze, niż ty sam, ale jakbym miał sam iść to nie ma sprawy, poza tym godziny już mnie wku****ą w tej szkole, dzisiaj koło 18 wróciłem do domu.Lunn pisze:Idź tam gdzie Ty chcesz, a nie gdzie idą inniTomCio pisze:Na razie myśle, żeby się przepisać, zresztą sporo osób się przepisuje, z tym, że ja chce do LO, a oni do LP.
O to to! Właśnie, ide kliknąć, może nie pójde do piekłaMotyl pisze:Ide kliknac pajaca