Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Jasiuuu, miażdżysz.Jasiuuu pisze:Tomciu jestem z tobą, nie przejmuj się tak tym...
TomCio, nie przejmuj się, mi chcą wmówić, że jestem alkoholikiem.
Ale trzeba sobie jakoś poradzić. Dla tego...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja ostatnio dostałem od wychowawczyni uwagę za powiedzenie "Kurde"
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Ej ja to na prawde je***e co ona do mnie ma, najgorsze jest to, że wystawiła mi jedynke na półrocze. W tamtym roku miałem 3+. Nidy z Polskiego nie miałem poniżej 3, więc co ku**a? Nagle gorszy się zrobiłem? O.o
Aż se kilo gainera zamówiłem.
Aż se kilo gainera zamówiłem.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
TomCio, zaciśniesz zęby, skończysz szkołę... a potem możesz szmacie wygarnąć co o niej myślisz. I to wygarnięcie może być nawet backhandem, z użyciem łopaty
Zasadniczo jestem przeciw przemocy, ale ja miałem sensownych nauczycieli
Zasadniczo jestem przeciw przemocy, ale ja miałem sensownych nauczycieli
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Z tego co wiem to się pisze kyokushin.Skavenblight pisze: Flejm mnie natchnął do zmiany sygnaturki. Jeśli ktoś zna jakieś przeszkody, bym taką miała, niech powie teraz lub zamilknie na wieki!
Na razie myśle, żeby się przepisać, zresztą sporo osób się przepisuje, z tym, że ja chce do LO, a oni do LP.Tomash pisze:TomCio, zaciśniesz zęby, skończysz szkołę... a potem możesz szmacie wygarnąć co o niej myślisz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak, wiem.Skavenblight pisze:Ale Pati tego nie wiedziałaTomCio pisze:Z tego co wiem to się pisze kyokushin.Skavenblight pisze: Flejm mnie natchnął do zmiany sygnaturki. Jeśli ktoś zna jakieś przeszkody, bym taką miała, niech powie teraz lub zamilknie na wieki!
Czytam sobie tego flejma właśnie.
Ale ta Patrycja brzydko mówi .
Idź tam gdzie Ty chcesz, a nie gdzie idą inniTomCio pisze:Na razie myśle, żeby się przepisać, zresztą sporo osób się przepisuje, z tym, że ja chce do LO, a oni do LP.
Ja podejrzewam że w sytuacji, którą opisałeś, bym nie wytrzymał. Po prostu bym zrobił coś głupiego w napadzie furii Także rispekt za cierpliwość .
Właśnie sobie uświadomiłem w ten sposób jaką ja mam jednak fajną szkołę, wychowawczyni jest już w ogóle w pytke
Nie, chodzi mi o to, że lepiej jak ktoś się razem z tobą do innej szkoły przepisze, niż ty sam, ale jakbym miał sam iść to nie ma sprawy, poza tym godziny już mnie wku****ą w tej szkole, dzisiaj koło 18 wróciłem do domu.Lunn pisze:Idź tam gdzie Ty chcesz, a nie gdzie idą inniTomCio pisze:Na razie myśle, żeby się przepisać, zresztą sporo osób się przepisuje, z tym, że ja chce do LO, a oni do LP.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ide kliknac pajaca
O to to! Właśnie, ide kliknąć, może nie pójde do piekła .Motyl pisze:Ide kliknac pajaca
btw. Skavenblight, gdzie Patrycja napisała z tym karate bo kurde chciałbym poczytać i się pośmiać .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: