Styczniowy Jędruś 20 I
no ja niestety sie wypisuje
pzdr
pzdr
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
JA przyjadę akurat z moimi Delfami. Będę miał po drodzę wracając z nart szkoda że nie 20 stycznia bo bym i do Tych wskoczył a tak kupa. vByle tylko nie był odwołany brrr.
czyli jedziesz do krk po prestiż? ...chyba, ze sie gra dla kasy,a nie przyjemnosci..jak kto lubi... POLhammer...Jankiel pisze:Ja wypadam w takim razie. W Tychach finał czteroboju z duzymi nagrodami, więc wybór jest oczywisty.
ja bym przyjechal...ale mam teraz ostry zapieprz do 9 lutego.. ;/ a miloby bylo pojsc pare, miejsc w gore na jedrusiu...rok temu zabraklo farta...
ale tu chodzi tylko o wygranaGobo pisze:czyli jedziesz do krk po prestiż? ...chyba, ze sie gra dla kasy,a nie przyjemnosci..jak kto lubi... POLhammer...Jankiel pisze:Ja wypadam w takim razie. W Tychach finał czteroboju z duzymi nagrodami, więc wybór jest oczywisty.
ja bym przyjechal...ale mam teraz ostry zapieprz do 9 lutego.. ;/ a miloby bylo pojsc pare, miejsc w gore na jedrusiu...rok temu zabraklo farta...
$ to $
jak to mowia
dobrze ze dałem sobie spokoj
z mysla o was wypije pare Chojrakow - piwa dostepnego tylko w Czulowie chyba (glowny argument ze jade tam, a nie do krakowa)
a z jankiela nie ma sie co smiac. jedyne co jest smutne to to ze normalni ludzie pracuja/ucza sie, a w figurkach szukaja relaksu - a tacy 'dorobkiewicze', skutecznie swoim podejsciem do hobby moga popsuc tym pierwszym zabawe.
ale coz, bywa. (; chociaz bedzie sie z czego posmiac przy piwku.
a z jankiela nie ma sie co smiac. jedyne co jest smutne to to ze normalni ludzie pracuja/ucza sie, a w figurkach szukaja relaksu - a tacy 'dorobkiewicze', skutecznie swoim podejsciem do hobby moga popsuc tym pierwszym zabawe.
ale coz, bywa. (; chociaz bedzie sie z czego posmiac przy piwku.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2008, o 10:06 przez TruePunk, łącznie zmieniany 1 raz.