Jakie opcje są możliwe co do miejsca turnieju?? ul. Szkolna, to co było w zeszłym roku czy tez inne miejsce?
prawdopodobnie beda to dwie osoby, jedna, ktora na malowaniu sie zna i druga, to ktos, kto jest raczej graczem, niz malarzem. tym pierwszym pewnie bedzie Irkuck - czyli ta sama osoba co rok temuGreen pisze:Kto będzie oceniał malowanie??? Very Happy
turniej na pewno nie bedzie na szkolnej, prawdopodobnie nie bedzie tez tam, gdzie rok temu, z powodu zamykania szkoly na noc. prowadzimy w tej chwili negocjacje z 2 szkolami, obydwie maja sale podobnej wielkosci co w zeszlym roku. mozliwe, ze juz jutro bedzie znany ich wynikGreen pisze: akie opcje są możliwe co do miejsca turnieju?? ul. Szkolna, to co było w zeszłym roku czy tez inne miejsce?
do wielkanocy to chyba jeszcze 3 tygodnie bedaKtoś mógłby mi napisać jak data turnieju ma się do Wielkanocy? Bo jeśli odległość czasowa jest mała, to bym wpadł, ale obawiam się, że jednak będzie dupa Sad
dycyzja w tej sprawie nalezy do sexMaShinaDecydujcie sie co do tych AB do wampirkow, bo VC mam, i tez sie zastanawiam czy by ich nie odświeżyć pod kątem turniejowym...
o moje zeszlaneszowanie to ja bym sie nie martwilCzemu 1650, a nie 1666, i czemu nie jest to juz Master of Czoko ??? Oj Jerzyn Jerzyn, Ciebie naprawde w tym woju zdeslaaneszowali chyba Wink Laughing
za przebranie sa 3 punkty i mozliwe, ze bedzie za to dodatkowa nagroda niezpodziankaNo i co z przebraniami ?? Dudi, nie mow ze nie chcialbys znow zobaczyć pięknej inferno, lub "nie_bedzie_niczego" Kononowicza Razz
no to super :]Aha, nasza ekipa postara sie przyjechac juz w piatek Smile
to jest wlasnie glowny argument za niedopuszczaniem.Ze wzgledu na specyficzna forme zakupu AB przed turniejem za to dopuszczenie tylko nowych zabanuje pewnie 90% graczy VC.
imo to wlasnie konwersje stanowia o unikalnosci armii i sa zazwyczaj niedocenianym dodatkiem, dlatego tez u nas za nie bedzie wiecej punktow niz zazwyczaj.PS. 0-6 za konwersje? no bez jaj panowie, 0-3 przy takiej ocenie byloby adekwatne..
To na ile Ty żeś na ten zgniły zachód wyjechał? Na cały rok?Ypsilanti pisze:3 tygodnie przed Wielkanocą?Urwał nać, no...
Kolejny Lublin mnie ominie...
...