Chaos nie ma regeneracji, wardow i leczeniaChaoschild pisze:Przyklad Chaosu gdzie male ale pakerne jednostki sie nie sprawdzaja.

Moderator: misha
5 panów - 300 punktówFedek pisze:Bez przesady.
Pięciu panów + bohater i 2 sztandary to będzie jakieś 500 pkt. I i nic innego nie wymyślisz jak trzeba przepchnąć kloc karłów od frontu.
Pół armii to będzie kosztować jak tam wejdzie lord, ale to IMO przesada... bsb w sam raz.
Zresztą skąd takie podejście? Dostajemy jedne z najlepszych przedmiotów w grze, a ty narzekasz...
Hmmm... nie wydaje Ci się że Maciek właśnie to napisał?Andy pisze:Masz stare ploty co do Karocy... z tego co na Warseer`e czytałem to nie ma mieć tej zdolności...Maciek Paraszczak pisze:Straty Karocy to US5 i Evocation of Death (czyli odzyskiwanie ran z zabitych modeli).
Nie ma już kosztów punktowych.Barbarossa pisze:Na warseerze są wszystkie magiczne przedmioty i bloodline'y z opisem i kosztem punktowym. Jest co podziwiać. Połowa bezużyteczna, reszta użyteczna w porywach do bardzo. Kilka megakombosów. Magia przycięta. Na tajne rozpiski ta armia będzie mocno uciążliwa, bo nie masz bladego pojęcia, z czym co wyskoczy.
Hah! No i widzicie, Black Coach nie będzie taki zły (choć to S4 z dwuraka bo mounted mnie torchę zmartwiło). Vargulf też nie będzie taki zły, Blood Knigts też nie strasznie plewni.Szaman pisze:kareta nie jest duzym celem.
Macku, jedyneczka
O nie, co za pech, że zrobiłem copy&paste i mam w excelu całkiem ładną tabelkę. Na pewno będę złym człowiekiem i nie podzielę się z nikim, kto się odezwie na priva.b_sk pisze:Nie ma już kosztów punktowych.Barbarossa pisze:Na warseerze są wszystkie magiczne przedmioty i bloodline'y z opisem i kosztem punktowym. Jest co podziwiać. Połowa bezużyteczna, reszta użyteczna w porywach do bardzo. Kilka megakombosów. Magia przycięta. Na tajne rozpiski ta armia będzie mocno uciążliwa, bo nie masz bladego pojęcia, z czym co wyskoczy.