Czy wampir na smoku moze byc scoutem ?

Moderator: misha
Dla szkieli szczególnie cenne będą wg mnie następujące sztandary:Wilqu pisze:strasznie cieszy mnie banner w szkieli do 25 pkt to wiem juz jaki bedzie skład corów...ciekawie sie robi marsz od genreała + marsz od vąmpierzy czyli wszsytko marszuje:d
to wampiry są problemem dla drzewa, bo ono w nich utyka na dlugo. i zwykle się lamie.Ziemko pisze:Mnie rozbroila lanca dajace flaming ataki , a takze sztandar dajacy magic ataki i falming - chyba Gw zdalo sobie sprawe , ze drzewa to spory problem dla Wampirow , a teraz to tacy BK z tym sztandarem sa w stanie w 1 ture zabic drzewo...
Gracze HE oczekują z niecierpliwościąZiemko pisze:Mnie rozbroila lanca dajace flaming ataki , a takze sztandar dajacy magic ataki i falming
Lorda tym bardziej nie puscisz. Kiedy lata luzem moze go spotkac moc zlych rzeczy. Warto pamietac, ze smierc gienka = koniec armii VC. Szczegolnie kiedy wezmiesz pod uwage plotki o obcieciu Ld w calej armii.Gajowy pisze:eeee mowimy o lordzie ktory nie zginie ot tak, po za tym to nie z kazda armia mozna