Chaos Chosen Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barding jest swietny , czerwony tez jest w miare ok , jedyne co mnie razi to ogon , mam wrazenie , ze jest troche niedbale zrobiony , ale moge sie mylic. Czekam z niecierpliwoscia na dalsza czesc pracy poki co jest super.
No i wreszcie koniec.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tak wszystko jest w metaliku. Zawijasy i miecz to po prostu zabawa metalikami w różnych tonach i trochę washy. Może gdzieś na turnieju będziecie mieli ich okacje poznać Dzięki za komentarze, pora sie brać za coś innego
Jeźdźcy nie odbiegają jakością wykonania od koni Bardzo ładny oddział wyszedł, najbardziej podoba mi się sztandar, efektowny, szczegółowy, no i stonowany kolorystycznie. Ale gdyby porównać ostrze miecza czempiona do rogów na sztandarze, to wypada o wiele mniej korzystniej... Może dodałbym również jeszcze jeden stopień rozjaśnienia na dłoniach i tym fragmencie skóry na tarczach Poza tym wszystko mi się podoba, o szarfach mówiłem wcześniej
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Wyszli naprawde super. Jedna z ladniejszych jazd chaosu jakie widzialem do tej pory. Szkoda ,ze tak pozno , bo jakbys wystartowal w Pmotm to dobry pojedynek bylby miedzy Toba , a Vocalem...
mega wypaso-wyczes ja tez tak chce!
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
surer malowanie .... szczegulnie te zlote wzorki
Bardzo fajnie wyszło:)
krawędzie podstawek widzę że poprawione brązem, czyli już pewnie takie zostaną? wolałbym czarne, ale kto co lubi:)
krawędzie podstawek widzę że poprawione brązem, czyli już pewnie takie zostaną? wolałbym czarne, ale kto co lubi:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Pięknie się prezentują gratulacje za pomysł i przede wszystkim wykonanie!
No to było na zamówienie i cała armia ma takie podstawki Ale nie wyglada to źle Przynajmniej pasują pod większoasc stołów. Dzięki wszystkim
Cała taka armia... masz foty