Chaos Chosen Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barding jest swietny , czerwony tez jest w miare ok , jedyne co mnie razi to ogon , mam wrazenie , ze jest troche niedbale zrobiony , ale moge sie mylic. Czekam z niecierpliwoscia na dalsza czesc pracy poki co jest super.
No i wreszcie koniec.
![Obrazek](http://www.1000lecie.pl/~savrillwww/pliczki/chosenknights.jpg)
Pozdrawiam![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://www.1000lecie.pl/~savrillwww/pliczki/chosenknights.jpg)
Pozdrawiam
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tak wszystko jest w metaliku. Zawijasy i miecz to po prostu zabawa metalikami w różnych tonach i trochę washy. Może gdzieś na turnieju będziecie mieli ich okacje poznać
Dzięki za komentarze, pora sie brać za coś innego ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jeźdźcy nie odbiegają jakością wykonania od koni
Bardzo ładny oddział wyszedł, najbardziej podoba mi się sztandar, efektowny, szczegółowy, no i stonowany kolorystycznie. Ale gdyby porównać ostrze miecza czempiona do rogów na sztandarze, to wypada o wiele mniej korzystniej... Może dodałbym również jeszcze jeden stopień rozjaśnienia na dłoniach i tym fragmencie skóry na tarczach
Poza tym wszystko mi się podoba, o szarfach mówiłem wcześniej ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dobra robota![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Pozdrawiam
Sławol
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dobra robota
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Pozdrawiam
Sławol
Wyszli naprawde super. Jedna z ladniejszych jazd chaosu jakie widzialem do tej pory. Szkoda ,ze tak pozno , bo jakbys wystartowal w Pmotm to dobry pojedynek bylby miedzy Toba , a Vocalem...
mega wypaso-wyczes
ja tez tak chce! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
surer malowanie .... szczegulnie te zlote wzorki
Bardzo fajnie wyszło:)
krawędzie podstawek widzę że poprawione brązem, czyli już pewnie takie zostaną? wolałbym czarne, ale kto co lubi:)
krawędzie podstawek widzę że poprawione brązem, czyli już pewnie takie zostaną? wolałbym czarne, ale kto co lubi:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Pięknie się prezentują
gratulacje za pomysł i przede wszystkim wykonanie!
No to było na zamówienie i cała armia ma takie podstawki
Ale nie wyglada to źle
Przynajmniej pasują pod większoasc stołów. Dzięki wszystkim
Cała taka armia...
masz foty ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)