Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Czy ta driada... TRZYMA W ŁAPIE KOSĘ ?!?!?!?
Sorry, ale to naprwdę nie pasuje...
...no chyba, że wchodzisz założenia - "Chcieliście ściąć drzewka? To drzewka zetną teraz was"
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Driada - ponury kosiarz. Ogólnie zamysł ciekawy, wykonanie też całkiem przyzwoite. Może robić na przykład za Drychę - ona w końcu coś tam czaruje, nie?
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
Ja nie widze nic niewłasciwego w białych płaszczach w Chaosie. Jesli umiesz pokazac unikalnosc armii nie oszpecajac jej.
W tym przypadku beda sie prezentowac lepiej niz sztuczne czarne czy czerwone. Tarcza jest genialna. chciałbym ja zobaczyc na żywo lub przynajmniej wprzybliżeniu
Driada całkiem fajna. Tylko może jaki LE od tego "czaru". Dla odmiany chaośniacka tarcza mi zupełnie nie podchodzi. Za bardzo "zardzewiała" no i mieczyk mógłbyś jeszcze przetreć suchym pędzlem. Bo trochę zbyt gwałtownie się kończy ten brud