Metallica i Iron Maiden w Chorzowie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Metallica i Iron Maiden w Chorzowie
Witam
Chciałem sie dowiedziec czy oprócz mnie jeszcze ktoś z tego forum sie tam pojawmi ??? I czy kiedyś byliście na koncercie którymś z tych zespołów?
Chciałem sie dowiedziec czy oprócz mnie jeszcze ktoś z tego forum sie tam pojawmi ??? I czy kiedyś byliście na koncercie którymś z tych zespołów?
koncert Iron Miden bedzie w sierpniu a nie w maju i nie w chorzowe ale w Warszawie
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15
na Metallice jeszcze nie bylem ( moze w tym roku )
a co do Ironow to mam trzy koncerty na koncie
- 2003.06 Spodek (trasa jeszcze z utworami Brave new world + premierowe Wildest Dreams)
- 2005 Chorzow (utwory tylko z 3 pierwszych plyt)
- 2007 Venezia (trasa z A Matter of Life and Death)
najbardziej zaluje ze nie bylem w 2000 (powrot Dickinsona do zespolu) i na kolejnym koncercie w 2003.12 (trasa z Dance of Death)
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15
na Metallice jeszcze nie bylem ( moze w tym roku )
a co do Ironow to mam trzy koncerty na koncie
- 2003.06 Spodek (trasa jeszcze z utworami Brave new world + premierowe Wildest Dreams)
- 2005 Chorzow (utwory tylko z 3 pierwszych plyt)
- 2007 Venezia (trasa z A Matter of Life and Death)
najbardziej zaluje ze nie bylem w 2000 (powrot Dickinsona do zespolu) i na kolejnym koncercie w 2003.12 (trasa z Dance of Death)
Ja jade do Chorzowa na 100%.Drugi raz ich zobacze na żywo.Uwielbiam duże koncerty wiec nie opuszcze i tego
A jeszcze na początku graja na rock am ring i tam bedzie grał rowniez RATM wiec jest nas czym sie zastanawiac (bo do Brelina daleko nie jest z wielu zakatkow Polski:D)
A jeszcze na początku graja na rock am ring i tam bedzie grał rowniez RATM wiec jest nas czym sie zastanawiac (bo do Brelina daleko nie jest z wielu zakatkow Polski:D)
Nie no na swojej stronie umieścili nawet informacje po polsku o Chorzowie http://metallica.com/index.asp?item=600566
Jeśli tak to będę w niebie
W 2004 byl Vader wiec nie sadze ze Coma podchodzi pod te klimaty.Zreszta kazdy z was pewnie juz widzial tyle raz Come nie raz wiec po co wiecej .
Pewnie jakis Hunter czy Acid Drinkers wysstapi jak bedzie polski support.I jak bedzie support-gwiazda tak jak w 2004 Slipknot to ja tez bedwe w niebie
Pewnie jakis Hunter czy Acid Drinkers wysstapi jak bedzie polski support.I jak bedzie support-gwiazda tak jak w 2004 Slipknot to ja tez bedwe w niebie
Wiesz Chory wszystko z tego co podałeś mi odpowiada
Metallice widzialem na w-wskiej Gwardii. skusilbym sie tylko ze wzgledu na Roberta Trujillo, ale Chorzow? za stary jestem na takie wycieczki...
na Ironach bylem dwa razy - jak grali jeszcze z Blazem, a potem na koncercie z trasy Brave New World. mysle, ze ponownie sie wybiore w wakacje - oczywiscie z zona
BTW w W-wie, bodajrze 11 kwietnia, jest jedyny w Polsce koncert Tankiana. zona na pewno mnie wyciagnie, juz urabiam dziadkow do opieki nad wnuczka
na Ironach bylem dwa razy - jak grali jeszcze z Blazem, a potem na koncercie z trasy Brave New World. mysle, ze ponownie sie wybiore w wakacje - oczywiscie z zona
BTW w W-wie, bodajrze 11 kwietnia, jest jedyny w Polsce koncert Tankiana. zona na pewno mnie wyciagnie, juz urabiam dziadkow do opieki nad wnuczka
"I fart in your general direction"
Sweet jest zajebiaszczy na koncertach, bylem w Gdanskim Zaku i dali naprawde czadu, na Deftonesow czekam od 8 lat, od kiedy ich slucham... moj ulubiony zespol, zespol mojego zycia.. ale cos czuje ze predko na ich koncert w PL sie nie doczekamwarkseer pisze:Na Gwardii była Apocaliptica. Wydaje mi się, że klimat kompletnie inny niż przy Slipknot czy Vaderze.
Może w tym roku jakies zespoliki typu Deftones czy Disturbed...
A z polskich Sweet Noise...
Miło jest pogdybać
Na 100% jadę.
disturbed od czau kiedy ich przed mansonem wygwizdali tez szybko bym sie nie spodziewal...
- Tzeentch89
- Powergamer Rozpiskowy
A ja jeszcze na niczym większym nie byłem, ale w tym roku troszkę nadrobię na Metallice. Bileciki już mam
nic absolutnie nie wiadomo o supporcie??
ja bylem ostntim razem na metalce i tym razem sie wybiore chyba choc tez sie czuje juz powoli troche z stary na to.
ja bylem ostntim razem na metalce i tym razem sie wybiore chyba choc tez sie czuje juz powoli troche z stary na to.
na koncerty nigdy nie jest sie za starym ... kwestia tylko czy idziesz w mlyn pod scena czy sobie stoisz dalej