Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Brałem kiedyś metę i teścia prolongatum, zupełnie legalne - na receptę od dermatologa, kiedy miałem rozjechany pod względem hormonów organizm (tj. byłem konkretnym pryszczersem). Ale po pierwsze były to lecznicze, a nie wyczynowe dawki (tj. 3, a nie 16 tablet dziennie i jedna ampułka na dwa dni, dwie na dzień), po drugie odstawiłem jak tylko się organizm "wyprostował", po trzecie - pamiętam jak mi skakała agresja (ale zarazem chęć do działania) krótko po zastrzyku teścia. Generalnie nigdy więcej, raz w życiu wystarczy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
jak patrzę z obrzydzeniem na te wszystkie otaczające mnie, krzywe mordy, to mnie niszczy od środka.
taka moja mała myśl, tylko mi nie mówcie, że nigdy tak nie macie. ja mam to codziennie. Budzę się rano i idę spać z ta myślą. Gardzę ludźmi.
taka moja mała myśl, tylko mi nie mówcie, że nigdy tak nie macie. ja mam to codziennie. Budzę się rano i idę spać z ta myślą. Gardzę ludźmi.
Tak jak latacz napisałJasiuuu pisze:jeszcze powiedz ze Slipknota sluchasz to cie zastrzele
To co, Natalio? Zamykamy z otwarciem 3.0?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
mam podobniePawełek pisze:jak patrzę z obrzydzeniem na te wszystkie otaczające mnie, krzywe mordy, to mnie niszczy od środka.
nie oszukujcie sie wszyscy znają prawdę!Kuśka to się psuje od sterydów, a nie legalnych supli.
spoko bejbe, w tokuZresztą też byś przykoksił, bo ci wszystko wisi
16 tablet to wpier**** pudzian na cyklu, normalni śmiertelncy jedzą po 15-20 mg ed czyli 3-4 tabsy ed .Tomash pisze:Brałem kiedyś metę i teścia prolongatum, zupełnie legalne - na receptę od dermatologa, kiedy miałem rozjechany pod względem hormonów organizm (tj. byłem konkretnym pryszczersem). Ale po pierwsze były to lecznicze, a nie wyczynowe dawki (tj. 3, a nie 16 tablet dziennie i jedna ampułka na dwa dni, dwie na dzień), po drugie odstawiłem jak tylko się organizm "wyprostował", po trzecie - pamiętam jak mi skakała agresja (ale zarazem chęć do działania) krótko po zastrzyku teścia. Generalnie nigdy więcej, raz w życiu wystarczy
Kiedyś widziałem temat na sfd, koleś mówił, że robił pare cykli bez odbloku i konkretnie mu beret zryło, tj. był tak agresywny, że bił się pare razy w tygodniu .