MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
Popieram obcięcie klimatu i przebrań - bo to kłopot dla Przyjezdnych
kwestię VC trzeba rozstrzygnąć albo -albo - nie może być 2ch dopuszczonych razem wersji
ja jestem zdecydowanie za dopuszczeniem JEDYNIE starych VC
zasady są zasadami - wersja limited wymaga aby kodeks był dostępny w sprzedaży w Polsce przez pewien czas
a zdeobywanie infa via net nie ma znaczenia
wiele osób udzielających się mocno na forum to spamerzy którzy na mastery nie jeżdżą - natomiast ciężko tu uświadczyć posta Żaby ,Holana itp
kwestię VC trzeba rozstrzygnąć albo -albo - nie może być 2ch dopuszczonych razem wersji
ja jestem zdecydowanie za dopuszczeniem JEDYNIE starych VC
zasady są zasadami - wersja limited wymaga aby kodeks był dostępny w sprzedaży w Polsce przez pewien czas
a zdeobywanie infa via net nie ma znaczenia
wiele osób udzielających się mocno na forum to spamerzy którzy na mastery nie jeżdżą - natomiast ciężko tu uświadczyć posta Żaby ,Holana itp
spoko wystarczy czepek pływackiMaciek Paraszczak pisze:To ja poproszę przynajmniej o wywalenie zapisu o przebierańcach. To trochę dyskryminuje osoby przyjezdne, bo ciężko, jadąc w 4 samochodem 300 km, wygospodarować jeszcz miejsce na np. wypasiony imperialny kapelusz z pióramiJerzyn pisze:oczywiscie, jesli dalej uwarzacie, ze ta ocena jest taka niesamowicie ostra, to mozemy ja zlagodzic jeszcze, w koncu robimy to wszystko dla was, a nie dla siebie![]()

czemu nikt nie protestował w tamtym roku? Ja tam wole sie przebrać czy sprzedać parę terenów za browary niż cisnąć na wynik

pzdr
ehhh a kiedys jechalo sie w busie z 5 zbrojami i latalo z nimi po warszawie, a nie bylo za to zadnych punktow na turnieju, jedynie dla dobrej zabawy i klimatu.
Ja tam jestem za pukntami za przebranie, jak ktos chce to anpewno sobie poradzi, nie chce to nie bedzie mial tych 3 punktow o moj boze naprawde jakby to bylo najwazniejsze.
Ja tam jestem za pukntami za przebranie, jak ktos chce to anpewno sobie poradzi, nie chce to nie bedzie mial tych 3 punktow o moj boze naprawde jakby to bylo najwazniejsze.
mi tam nie rzutuje.DZIK pisze:Popieram obcięcie klimatu i przebrań - bo to kłopot dla Przyjezdnych
myślę że wyników to nie zmieni za bardzo,
a może być z tego dużo śmiechu

dlaczego niby?kwestię VC trzeba rozstrzygnąć albo -albo - nie może być 2ch dopuszczonych razem wersji
było już tak z HE na PGA, i działało bez zarzutów.
...
Co do ankiety, to prosze by udział w niej brały tylko osoby, realnie wybierające się na turniej.
Sztuczne nabijanie punkcików nie ma sensu i tylko wypacza faktyczne zdanie graczy, którzy się na turnieju pojawią.
Wracając do strojów to niech już sobie będą. to są tylko 3 punkty. Jeśli ktoś ma faktyczne parcie na punkty to już postara się by strój dowieźć.
Pozdro.
Sztuczne nabijanie punkcików nie ma sensu i tylko wypacza faktyczne zdanie graczy, którzy się na turnieju pojawią.
Wracając do strojów to niech już sobie będą. to są tylko 3 punkty. Jeśli ktoś ma faktyczne parcie na punkty to już postara się by strój dowieźć.
Pozdro.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Też jestem za tym aby było albo albo. Na PGA to było inaczej bo book w sprzedaży był już od 2 tygodni. Tutaj tego nie będzie, więc myślę, że powinno być granie na starym. Z WE jakoś się okres przejściowy do miesiąca wydłużyło, a przy okazji ostatnich booków to na siłę gracze cisną, by przyspieszać ten proces. Obecne WE miałem 3 miechy przed oficjalną premierą, ale grałem sobie nimi towarzysko z kumplami, a nie na masterach. Zasady są zasadami i specjalnie wprowadzono zapisek o tym okresie, który musi od oficjalnej premiery minąć.Paffeu pisze:
dlaczego niby?kwestię VC trzeba rozstrzygnąć albo -albo - nie może być 2ch dopuszczonych razem wersji
było już tak z HE na PGA, i działało bez zarzutów.
...
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
ze strojow nie zrezygnujemy, nie ma obawy :]
Odnośnie ankiety: przydałoby się wyjaśnienie, czy chodzi o
1) dopuszczenie starego podręcznika mimo że obowiązywać będzie nowy (wtedy można sie zastanawiać)
2) dopuszczenie nowego mimo że zgodnie z tradycją nie powinien być jeszcze dopuszczony (wtedy nie ma o czym mówić, nie i koniec)
Bo teraz to nie bardzo wiadomo po co jest to pytanie.
1) dopuszczenie starego podręcznika mimo że obowiązywać będzie nowy (wtedy można sie zastanawiać)
2) dopuszczenie nowego mimo że zgodnie z tradycją nie powinien być jeszcze dopuszczony (wtedy nie ma o czym mówić, nie i koniec)
Bo teraz to nie bardzo wiadomo po co jest to pytanie.
The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
to zmien tak jak tu kolega jason x pisze 
rzeczywiscie moze byc to niejasne dla niektorych
tak jak mowi punkt 2gi kolegi jasona
bo wlasciwie, to nowy podrecznik vc nie bedzie dostepny w polsce wtedy...

rzeczywiscie moze byc to niejasne dla niektorych
tak jak mowi punkt 2gi kolegi jasona
bo wlasciwie, to nowy podrecznik vc nie bedzie dostepny w polsce wtedy...
Czy jestes za dopszuczeniem obydwu podreczników VC (stary i nowy)na masterze Lubelski Koziolek, mimo iż nowy podręcznik nie bedzie jeszcze oficjalnie dostępny w Polsce:
a) tak
b) nie
a) tak
b) nie
hehehe

Ale to brzmi jak ja nie wiem - to są już jaja z ludzi robione - LL ustala pewne zapisy by je przestrzegać - a tymczasem spora cześć tego ciała chce na oficjalnym turnieju klasy master je łamać. Spróbujcie to chociaż zakamuflowac i spytajcie:
Czy jesteś za dopuszczeniem obydwu podręczników VC (stary i nowy) na masterze Lubelski Koziołek, mimo iż nowy podręcznik będzie dostępny w Polsce w ograniczonym stopniu
a) tak
b) nie
hehehe - oczywiście sie brechtam, ale kurde naprawdę dziwna sytuacja

Ale to brzmi jak ja nie wiem - to są już jaja z ludzi robione - LL ustala pewne zapisy by je przestrzegać - a tymczasem spora cześć tego ciała chce na oficjalnym turnieju klasy master je łamać. Spróbujcie to chociaż zakamuflowac i spytajcie:
Czy jesteś za dopuszczeniem obydwu podręczników VC (stary i nowy) na masterze Lubelski Koziołek, mimo iż nowy podręcznik będzie dostępny w Polsce w ograniczonym stopniu
a) tak
b) nie
hehehe - oczywiście sie brechtam, ale kurde naprawdę dziwna sytuacja
- swieta_barbara
- habydysz
Chujowo tak pytac - bedzie oficjalnie dostepny, ale tylko w spearhedzie. Na turnieju grac nowymi VC beda mogli wylacznie gracze posiadajacy nowy kodeks.Jerzyn pisze:Czy jestes za dopszuczeniem obydwu podreczników VC (stary i nowy)na masterze Lubelski Koziolek, mimo iż nowy podręcznik nie bedzie jeszcze oficjalnie dostępny w Polsce:
a) tak
b) nie