Piękno i brzydota!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zorganizowałem Piotrkowi konkretne pranie mózgu za pomocą ostatnich fotek z Wrzuty, ujęć en-face z teledysków i dosadnego dookreślenia co jest gdzie nie-teges. Zrozumiał, znaczy będzie z niego normalny facet, odróżniający brzydulę od pięknościLunn pisze:fajnie że się w końcu zorientowałeśFanatyk pisze:Chciałem oficjalnie poinformować iż Ala z kiedyś Blog 27 jest brzydka jak noc listopadowa.
Dziękuję.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja, Yudo, Kate, Gilda, Megi, młoda... pewnie którąś pominęłam [i nie chodzi o dwarf-patrycjęRaptaparat pisze:Na tym forum sa bodajze tylko 3 kobiety nie liczac dwarf-patrycji, wiec to chyba nie jest najlepsze miejsce do gloszenia twej niezwykle istotnej inicjatywy spolecznej. Sprobuj gdzie indziej, moze na onecie Cie wespra
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Może ma szansę trafić na podatny grunt
@Pyś
A kto teraz Ci się podoba?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wyrobi się chłopak, dajmy mu trochę czasu ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A nie lepiej wydać troche siana i usunąć laserem i mieć spokój do końca życia?Pawełek pisze:ciach ciach a właściwie "szarp szarp" bo ja wiemy, NIE USUWAMY WĄSIKA GOLARKĄ!
tylko plastrami z woskiem
![Obrazek](http://www.sfd.pl/buziaki/7.gif)
oczywiście, że tak.TomCio pisze:A nie lepiej wydać troche siana i usunąć laserem i mieć spokój do końca życia?Pawełek pisze:ciach ciach a właściwie "szarp szarp" bo ja wiemy, NIE USUWAMY WĄSIKA GOLARKĄ!
tylko plastrami z woskiem
ja tak zrobie jak mi na plecach wyrosną.
1. Co to ma zaznaczenie ile tu jest kobiet, ja pytałem jak widzicie społeczny odbiór tej akcji.Na tym forum sa bodajze tylko 3 kobiety nie liczac dwarf-patrycji, wiec to chyba nie jest najlepsze miejsce do gloszenia twej niezwykle istotnej inicjatywy spolecznej. Sprobuj gdzie indziej, moze na onecie Cie wespra Bad Grin
2. Mam nadzieje, że spotkamy się z mniejszym oporem ciemnogrodu ze strony mężczyzn takich jak Ty. Choć czuje, że byś był pierwszą osobą obecną na spotkaniach z psychologiem pod tytulem: Jak powiedzieć swojej partnerce, żeby zgoliła wąsik.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ekhmmm jakby ci to powiedziecja pytałem jak widzicie społeczny odbiór tej akcji.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Oj wiesz, znałem kiedyś taką laskę, która miała wąsik niezłyszczurek pisze:ekhmmm jakby ci to powiedziecja pytałem jak widzicie społeczny odbiór tej akcji.glupi pomysl i tyle
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- Kretozord
Kolejna bariera nekromancji pokonana!
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
A co mi tam. ^^
![Obrazek](http://i2.photobucket.com/albums/y34/adeptusmoronicus/thread_necromancer.png)
![Obrazek](http://i2.photobucket.com/albums/y34/adeptusmoronicus/thread_necromancer.png)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ponad 14 miechów
Nagash byłby z ciebie dumny...
![Whistle :-.](./images/smilies/eusa_whistle.gif)
Nagash byłby z ciebie dumny...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..