![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Z cyklu "Twoja stara..."
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czekam aż Nilgar zaloguje i to przeczytaSkavenblight pisze:Twoja Stara pracuje w TP SA
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Twoja Stara pracuje w Poczcie Polskiej.
no ale powiedzcie mi, co w tym smiesznego? (nie, moja nie pracuje na poczcie) rownie dobrze moglo by byc 'ts pracuje w banku' albo 'ts pracuje w szkole'Karl_Gustav pisze:Twoja Stara pracuje w Poczcie Polskiej.
skonczcie juz prosze, to jest juz denne a nie smieszne
Tak jak Lunn napisał - od jakiegoś czasu jest żenująco i nieśmiesznie, z akcentem na posta Skavenblight (TPSA) i Karla (Poczta).
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
A kiedy ostatni raz panowie usiłowali wysłaś coś na poczcie? Bo chyba jakoś dawno, tak mi sie wydaje... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Polecam, wyslijcie przesyłkę o masie mniejszej niz 50 g. Ciekawe kiedy dojdzie. ;P
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Polecam, wyslijcie przesyłkę o masie mniejszej niz 50 g. Ciekawe kiedy dojdzie. ;P
Dziś, 6 przesyłek pobraniowych i dwa zwykłe priorytety. A wcześniej w środę, bodajże 8 zwykłych priorytetowych. Zdecydowana większość o wadze poniżej 50g (bitsy zapakowane w kopertę bąbelkową).Karl_Gustav pisze:A kiedy ostatni raz panowie usiłowali wysłaś coś na poczcie? Bo chyba jakoś dawno, tak mi sie wydaje...![]()
To już byś prędzej InPostowi nawrzucał. Ile klienci BitsPudła wybierający tę opcję się namęczyli (niektórzy do dziś nie dostali), to chyba tylko oni wiedząKarl_Gustav pisze:Polecam, wyslijcie przesyłkę o masie mniejszej niz 50 g. Ciekawe kiedy dojdzie. ;P
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Fakt, poczta sux. Ostatnio na priorytetową paczkę czekałem ponad tydzień. A jak się przeszedłem na poczte to mi powiedzieli, że paczki dla mnie nie ma, a później się okazało, że w tej swojej książeczce co zapisują paczki zamiast Tomasz napisali Dariusz
. Potem przyszedłem z awizo to też mi nie chciała wydać, bo w książeczce jest Dariusz, to powiedziałem, żeby sprawdziła na paczce i okazało się, że na paczce jest Tomasz. Ale nie mogła looknąć wcześniej, musiała jęczeć, że w książeczce jest inaczej.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ostatnio zmieniony 26 sty 2008, o 19:48 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zgoda, Tomku. Bo to ja, a nie reszta użytkowników była odcięta od telefonu i netu przez tydzień tylko dlatego, że tłumoki, którym to zgłaszaliśmy, nie potrafiły się między sobą dogadać [a jak już przyjechały, to okazało się, że nie mają większego pojęcia o tym, co robić]. Dlatego zgadzam się, że nie jest to śmieszne dla wszystkich. Prawdę mówiąc, to moje przejścia z TPSA już nie są śmieszne nawet dla mnie.Tomash pisze:Tak jak Lunn napisał - od jakiegoś czasu jest żenująco i nieśmiesznie, z akcentem na posta Skavenblight (TPSA) i Karla (Poczta).
Temat po tych wszystkich stronach się wyczerpał - niejeden temat na forum to przeżywa. Obecnie to raczej "co nas wkurza" owinięte w bawełnę, czy też Twoją Starą. Mnie osobiście "fascynacja" TS przeszła i powraca tylko w pewnych sytuacjach.
Wymyślanie nowych powiedzonek na siłę nie ma sensu... ale to tak, jak z pomysłami zamknięcia Niezwykłych - przecież nikt nikomu nie każe czytać tematu o zerowym znaczeniu merytorycznym, jeśli nie jest szkodliwy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
co do Poczty Polskiej to na pomorzu jest mega kicha ... otworzyli nowa rozdzielnie i personel jest jeszcze niedoswiadczony ... nawet list prorytetowy potrafi isc ponad 2 tygodnie ... z reszta przsylek jest jeszcze gorzej
Tomash pisze:Tak jak Lunn napisał - od jakiegoś czasu jest żenująco i nieśmiesznie, z akcentem na posta Skavenblight (TPSA) i Karla (Poczta).
O poczcie nie napisałem ani słowa więc najpierw przeczytaj uważnie a potem oskarżaj i miej pretensje
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Szczęść BozeFanatyk pisze:Ty się naucz czytać i spójrz na post nad twoim o wood elfach.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A czy tomash pisał coć o TP SA i Karlu??Fanatyk pisze:Ale już o TP SA nie wspomniałeś że nic nie napisałeś.karl1299 pisze:Twoja stara montuje kable TP SA
Nie ładnie, nie ładnie.