Z cyklu "Twoja stara..."
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czekam aż Nilgar zaloguje i to przeczytaSkavenblight pisze:Twoja Stara pracuje w TP SA
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Twoja Stara pracuje w Poczcie Polskiej.
no ale powiedzcie mi, co w tym smiesznego? (nie, moja nie pracuje na poczcie) rownie dobrze moglo by byc 'ts pracuje w banku' albo 'ts pracuje w szkole'Karl_Gustav pisze:Twoja Stara pracuje w Poczcie Polskiej.
skonczcie juz prosze, to jest juz denne a nie smieszne
Tak jak Lunn napisał - od jakiegoś czasu jest żenująco i nieśmiesznie, z akcentem na posta Skavenblight (TPSA) i Karla (Poczta).
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
A kiedy ostatni raz panowie usiłowali wysłaś coś na poczcie? Bo chyba jakoś dawno, tak mi sie wydaje...
Polecam, wyslijcie przesyłkę o masie mniejszej niz 50 g. Ciekawe kiedy dojdzie. ;P
Polecam, wyslijcie przesyłkę o masie mniejszej niz 50 g. Ciekawe kiedy dojdzie. ;P
Dziś, 6 przesyłek pobraniowych i dwa zwykłe priorytety. A wcześniej w środę, bodajże 8 zwykłych priorytetowych. Zdecydowana większość o wadze poniżej 50g (bitsy zapakowane w kopertę bąbelkową).Karl_Gustav pisze:A kiedy ostatni raz panowie usiłowali wysłaś coś na poczcie? Bo chyba jakoś dawno, tak mi sie wydaje...
To już byś prędzej InPostowi nawrzucał. Ile klienci BitsPudła wybierający tę opcję się namęczyli (niektórzy do dziś nie dostali), to chyba tylko oni wiedząKarl_Gustav pisze:Polecam, wyslijcie przesyłkę o masie mniejszej niz 50 g. Ciekawe kiedy dojdzie. ;P
Fakt, poczta sux. Ostatnio na priorytetową paczkę czekałem ponad tydzień. A jak się przeszedłem na poczte to mi powiedzieli, że paczki dla mnie nie ma, a później się okazało, że w tej swojej książeczce co zapisują paczki zamiast Tomasz napisali Dariusz . Potem przyszedłem z awizo to też mi nie chciała wydać, bo w książeczce jest Dariusz, to powiedziałem, żeby sprawdziła na paczce i okazało się, że na paczce jest Tomasz. Ale nie mogła looknąć wcześniej, musiała jęczeć, że w książeczce jest inaczej.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2008, o 19:48 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zgoda, Tomku. Bo to ja, a nie reszta użytkowników była odcięta od telefonu i netu przez tydzień tylko dlatego, że tłumoki, którym to zgłaszaliśmy, nie potrafiły się między sobą dogadać [a jak już przyjechały, to okazało się, że nie mają większego pojęcia o tym, co robić]. Dlatego zgadzam się, że nie jest to śmieszne dla wszystkich. Prawdę mówiąc, to moje przejścia z TPSA już nie są śmieszne nawet dla mnie.Tomash pisze:Tak jak Lunn napisał - od jakiegoś czasu jest żenująco i nieśmiesznie, z akcentem na posta Skavenblight (TPSA) i Karla (Poczta).
Temat po tych wszystkich stronach się wyczerpał - niejeden temat na forum to przeżywa. Obecnie to raczej "co nas wkurza" owinięte w bawełnę, czy też Twoją Starą. Mnie osobiście "fascynacja" TS przeszła i powraca tylko w pewnych sytuacjach.
Wymyślanie nowych powiedzonek na siłę nie ma sensu... ale to tak, jak z pomysłami zamknięcia Niezwykłych - przecież nikt nikomu nie każe czytać tematu o zerowym znaczeniu merytorycznym, jeśli nie jest szkodliwy
co do Poczty Polskiej to na pomorzu jest mega kicha ... otworzyli nowa rozdzielnie i personel jest jeszcze niedoswiadczony ... nawet list prorytetowy potrafi isc ponad 2 tygodnie ... z reszta przsylek jest jeszcze gorzej
Tomash pisze:Tak jak Lunn napisał - od jakiegoś czasu jest żenująco i nieśmiesznie, z akcentem na posta Skavenblight (TPSA) i Karla (Poczta).
O poczcie nie napisałem ani słowa więc najpierw przeczytaj uważnie a potem oskarżaj i miej pretensje
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Szczęść BozeFanatyk pisze:Ty się naucz czytać i spójrz na post nad twoim o wood elfach.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A czy tomash pisał coć o TP SA i Karlu??Fanatyk pisze:Ale już o TP SA nie wspomniałeś że nic nie napisałeś.karl1299 pisze:Twoja stara montuje kable TP SA
Nie ładnie, nie ładnie.