EURO
helki nima chaos kima
zostawmy SoC DL jest słaby, żaba
moze tym razem skusi się na errantry ;]

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Z takim refleksem to bałbym się postawić cię na bramce.Robson pisze:zostawmy SoC DL jest słaby, żabamoze tym razem skusi się na errantry ;]
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ja chciałem zauważyć, że uniwersalność rozpisek nieco maleje wraz z każdym kolejnym AB.
Dostawianie uważam za część taktyki, która zawsze daje przewagę lepiej myślącym teamom. W związku z tym jestem za systemem 1.
Dostawianie uważam za część taktyki, która zawsze daje przewagę lepiej myślącym teamom. W związku z tym jestem za systemem 1.
Zbyszku zgadzam się z Tobą ale chyba chodzi ci o to ze jestes za systemem drugim ? 
Mi to w sumie wszystko jedno, bardziej taktycznie odpowiada mi styl drugi, aczkolwiek na stylu pierwszym moznaby mnie wystawiac i dobrałbym armie bez pit of shades czyli jedynej rzeczy ktora mi zagraza
pzdro

Mi to w sumie wszystko jedno, bardziej taktycznie odpowiada mi styl drugi, aczkolwiek na stylu pierwszym moznaby mnie wystawiac i dobrałbym armie bez pit of shades czyli jedynej rzeczy ktora mi zagraza
pzdro
oba Ciekawe ale chyba bym sie zdecydowal na 2... z drugiej strony przy 1 mialbym wiecej opcji do jednak jakiejs szansy na wygrana... bycie wystawianym mialo wlasnie ten minus ze nie bylo szans [prawie
] a tu jednak mialbym wybor... kompania pancerna czy atak lizakow... np oczywiscie 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
poczytalem sobie o systemie parowania na etc.
uwazam go za MNIEJ finezyjny. spowoduje wiecej doborow armia - antyarmia, absolutnie nie zgadzam sie z Mlodym ktory twierdzi ze teraz mozna miec na wszystko tenteges i stworzyc rozpiski universalne
a Wy co o tym myslicie??
pozdrawaim
Furion
uwazam go za MNIEJ finezyjny. spowoduje wiecej doborow armia - antyarmia, absolutnie nie zgadzam sie z Mlodym ktory twierdzi ze teraz mozna miec na wszystko tenteges i stworzyc rozpiski universalne

a Wy co o tym myslicie??
pozdrawaim
Furion