EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Ja osobiscie jestem za 2 systemem. Robimy raczej uniwersalne rozpy a nie nastawione na cos konkretnego, takze zdecydowanie 2 jest lepszy. ;]
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

jesli mozecie to napiszcie mi kiedy jest EURO i w jakiej miejscowoci... tak sie sklada ze bede jakis czas u makaroniarzy, wiec jakby sie czasowo zbieglo to bym przyjechal troche pokibicowac naszym ;D

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

helki nima chaos kima :P zostawmy SoC DL jest słaby, żaba :P moze tym razem skusi się na errantry ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Robson pisze:zostawmy SoC DL jest słaby, żaba :P moze tym razem skusi się na errantry ;]
Z takim refleksem to bałbym się postawić cię na bramce.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Ja chciałem zauważyć, że uniwersalność rozpisek nieco maleje wraz z każdym kolejnym AB.

Dostawianie uważam za część taktyki, która zawsze daje przewagę lepiej myślącym teamom. W związku z tym jestem za systemem 1.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Zbyszku zgadzam się z Tobą ale chyba chodzi ci o to ze jestes za systemem drugim ? :)

Mi to w sumie wszystko jedno, bardziej taktycznie odpowiada mi styl drugi, aczkolwiek na stylu pierwszym moznaby mnie wystawiac i dobrałbym armie bez pit of shades czyli jedynej rzeczy ktora mi zagraza
pzdro

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

oba Ciekawe ale chyba bym sie zdecydowal na 2... z drugiej strony przy 1 mialbym wiecej opcji do jednak jakiejs szansy na wygrana... bycie wystawianym mialo wlasnie ten minus ze nie bylo szans [prawie ;) ] a tu jednak mialbym wybor... kompania pancerna czy atak lizakow... np oczywiscie :)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Robson pisze:helki nima chaos kima :P
helka jest ;) Armylistow z SoC ni ma

co do dobierania to mi to kompletnie powiewa, przy 1 trzeba bedzie zrobic troszke lepsze rozeznanie niz ostatnio i sie przygotowac w stylu Vladdiego ;)

pzdr

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

poczytalem sobie o systemie parowania na etc.

uwazam go za MNIEJ finezyjny. spowoduje wiecej doborow armia - antyarmia, absolutnie nie zgadzam sie z Mlodym ktory twierdzi ze teraz mozna miec na wszystko tenteges i stworzyc rozpiski universalne ;-)

a Wy co o tym myslicie??

pozdrawaim
Furion

ODPOWIEDZ