Dark Elfy- zarys armi;)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Taki aż nad zbyt nienaturalnie szeroki ;/ Kolo wygląda lepiej pomalowany na drugim zdjęciu :P

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

ziomek wygląda fajnie, ale ten mieczyk troche za szeroki
;)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Fajna konwersja malowanie tez, ja też mam podobna tylko ze malusa na CO zrobionego na wampira.

@Santiago plewo nie czepiaj sie tego ze miecz jest za szeroki to tak jak bysw sie czepial ze mama ci dała nie symetrycznego kotleta na obiad, ten miecz taki jest i tyle :wink: .

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

super konwersja. wygląda przekonująco, tylko że mi też nie leż ten kolor skóry. Gdybym ja tak umiał malować... Nie umiem i tyle. :wink: Ogólnie rzecz mówiąc, chętnie postawiłbym go na stół. Mam pytanie. Jestem początkujący i nawet mi się nie marzy by móc zrobić coś takiego, więc ile czasu zajęło ci robić tą konwersje i malowanie?
Obrazek

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

A mi odpowiada zarówno miecz jak i skóra.
Dobra robota.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Armia pomalowana wspaniale. Ale może jestem purystą warhammerowym ale ciemna skóra u elfów cuchnie mi na kilometr DeDekami. A takie coś uważam za mieszanie światów. Może nawet obrazę prawdziwych Druchii. Druchii to nie Drow. Drow to nie Druchii. A moje serce jest z Druchii nie drowami. Widocznie autor miał inne zdanie.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

Post autor: skejwen »

Murmandamus pisze:Armia pomalowana wspaniale. Ale może jestem purystą warhammerowym ale ciemna skóra u elfów cuchnie mi na kilometr DeDekami. A takie coś uważam za mieszanie światów. Może nawet obrazę prawdziwych Druchii. Druchii to nie Drow. Drow to nie Druchii. A moje serce jest z Druchii nie drowami. Widocznie autor miał inne zdanie.
Zdarzylo mi sie pomalowac kilka DE... zawsze malowalem im skore na bialo ;)

Awatar użytkownika
Shenq
Chuck Norris

Post autor: Shenq »

Piłowanie i malowanie hłera zajęło mi cały dzień od rana do wieczora. Co do koloru skóry , mnie taki pasi i koniec:)

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Co do koloru skóry , mnie taki pasi i koniec:)
figurki piękne<mogę sobie pomarzyć> i skóra jak najbardziej dobra, w końcu to są Dark Elfy a nie WE czy ludzie :P

grzecznie bym prosił o opis jak kolega malował tzn jakie techniki, farby itd.

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Nie ma to jak odnowić temat z przed 3 miesięcy :roll:

Zablokowany