Dark Elfy- zarys armi;)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fajna konwersja malowanie tez, ja też mam podobna tylko ze malusa na CO zrobionego na wampira.
@Santiago plewo nie czepiaj sie tego ze miecz jest za szeroki to tak jak bysw sie czepial ze mama ci dała nie symetrycznego kotleta na obiad, ten miecz taki jest i tyle .
@Santiago plewo nie czepiaj sie tego ze miecz jest za szeroki to tak jak bysw sie czepial ze mama ci dała nie symetrycznego kotleta na obiad, ten miecz taki jest i tyle .
super konwersja. wygląda przekonująco, tylko że mi też nie leż ten kolor skóry. Gdybym ja tak umiał malować... Nie umiem i tyle. Ogólnie rzecz mówiąc, chętnie postawiłbym go na stół. Mam pytanie. Jestem początkujący i nawet mi się nie marzy by móc zrobić coś takiego, więc ile czasu zajęło ci robić tą konwersje i malowanie?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Armia pomalowana wspaniale. Ale może jestem purystą warhammerowym ale ciemna skóra u elfów cuchnie mi na kilometr DeDekami. A takie coś uważam za mieszanie światów. Może nawet obrazę prawdziwych Druchii. Druchii to nie Drow. Drow to nie Druchii. A moje serce jest z Druchii nie drowami. Widocznie autor miał inne zdanie.
Zdarzylo mi sie pomalowac kilka DE... zawsze malowalem im skore na bialoMurmandamus pisze:Armia pomalowana wspaniale. Ale może jestem purystą warhammerowym ale ciemna skóra u elfów cuchnie mi na kilometr DeDekami. A takie coś uważam za mieszanie światów. Może nawet obrazę prawdziwych Druchii. Druchii to nie Drow. Drow to nie Druchii. A moje serce jest z Druchii nie drowami. Widocznie autor miał inne zdanie.