no fakt, że to raczej masakra. ale w sumie co stoi na przeszkodzie Gnoblarom?Maciek Paraszczak pisze:Jak nie będe mogł wsadzic wampirzycy do Gnoblarów, to nie ma sensu żebym jechał. D3 modele z 3 ogrów?
MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
Cannot be joined by charactersKruti pisze:no fakt, że to raczej masakra. ale w sumie co stoi na przeszkodzie Gnoblarom?Maciek Paraszczak pisze:Jak nie będe mogł wsadzic wampirzycy do Gnoblarów, to nie ma sensu żebym jechał. D3 modele z 3 ogrów?
No niby tak - a Lamie generalnie nie mogą np. w Hamerersach łazićMaciek Paraszczak pisze:Cannot be joined by charactersKruti pisze:no fakt, że to raczej masakra. ale w sumie co stoi na przeszkodzie Gnoblarom?Maciek Paraszczak pisze:Jak nie będe mogł wsadzic wampirzycy do Gnoblarów, to nie ma sensu żebym jechał. D3 modele z 3 ogrów?
Eee... He traca na tym scenariuszu tak 400 pts, skavy zyskuja klocek ze stubbornem, za darmo i do tego bohatera, ktory dosc sensownie bije. Tak 600 pts. roznicy miedzy tymi armiami na starcie w bitwie na 1600. Bomba. D3W faktycznie duzo zmienia w przypadku np. chaosu, czy HE... Ani to nie jest ciekawy scenariusz, ani zbalansowany, tylko powerupujacy armie, ktorym oplaca sie duzy klocek piechoty i gnojacy takie, ktorym to sie nie oplaca.
popatrz na scenariusz z wiedzma - ktory HE ofensywnych ani chaosu nie boli za mocno, obcina za to bardzo OnG na magii
Ten odwraca role - to chyba tak powinno byc, nie? raz na wozie, raz pod wozem
Ten odwraca role - to chyba tak powinno byc, nie? raz na wozie, raz pod wozem
beda zmiany tego scenariusza, tylko musze sie troche ogarnac. motor pojechal gdzies do konina, a on go wymyslal. ten z zamkami pewnie bedzie tez w tym roku, ale z troszke zmieniona formula. a imo scenariusz z wiedzma moze troche bardziej boli armie magiczne, ale te inne rowniez, w koncu jest -1ld. trzeba sprytnie zagrac pierwsze tury i bedzie spoko. byl juz testowany wiele razy i bylo ok.
Owszem, scenariusz z wiedzma boli nieco bardziej armie magiczne, ale przeciwnika takze boli, pozatym mozemy po prostu spalic ta wiedzme, i juz nie ma -1 do casta. A jak rozumiem to lahmianke MUSIMY wstawic do jakiegos regimentu ?? Bo jesli nie to spoko, po prostu ktos komu sie to nie kalkuluje to schowa ja za lasem, albo dopiero wtedy gdy bedzie to potrzebne.
z tego co widać to trzeba ja gdzieś wsadzić... do dupy??
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
spokojnie, jutro przyjda zmiany i to na pewno zasadnicze.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
taaa biedne slejwy o biedne... :/ tak ich żalTrue: ale jak by lamianka ograniczala regiment to pol biedy, tak jak sie ogranicza magie, ale ona go zjada za co przeciwnik po prostu dostaje punkty;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
nie ma co dywagowac w tej chwili, bo scenariusz jest do zmiany gruntownej. mozecie jaies propozycje pisac
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
moze jak już ma byc ta wampirzyca to niech nie będzie obowiązku żeby siedziała w oddziale...
a jak się ją wstawi do oddziału to jednostka znajduje się pod wpływem jej uroku i dostaje stubborn/immune to psychology ale w każdej turze na 4+ wysysa krew z jednego z żołnierzy... tak by już chyba było lepiej.
a jak się ją wstawi do oddziału to jednostka znajduje się pod wpływem jej uroku i dostaje stubborn/immune to psychology ale w każdej turze na 4+ wysysa krew z jednego z żołnierzy... tak by już chyba było lepiej.