MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Maciek Paraszczak pisze:Jak nie będe mogł wsadzic wampirzycy do Gnoblarów, to nie ma sensu żebym jechał. D3 modele z 3 ogrów?
no fakt, że to raczej masakra. ale w sumie co stoi na przeszkodzie Gnoblarom?
Obrazek

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Kruti pisze:
Maciek Paraszczak pisze:Jak nie będe mogł wsadzic wampirzycy do Gnoblarów, to nie ma sensu żebym jechał. D3 modele z 3 ogrów?
Cannot be joined by characters

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Maciek Paraszczak pisze:
Kruti pisze:
Cannot be joined by characters
No niby tak - a Lamie generalnie nie mogą np. w Hamerersach łazić ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Vox Populi mówi: precz z tym scenariuszem !

Koszo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Koszo »

Nie rozumiem czemu wszyscy tak panicznie przeciwstawiają się temu scenariuszowi. Tak to już bywa na turniejach, że jeden scenariusz bardziej promuje jedną armię, a inny drugą...

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Ja uspokoję Graczy którzy będą grać ogrami że na pewno nie będzie wam z chodzić d3 ogry na turę :lol2: myślę że zostanie to zmienione na d3 woundy.A z włożenie panienki do gnoblarów powinno zostać dopuszczone ;]

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Eee... He traca na tym scenariuszu tak 400 pts, skavy zyskuja klocek ze stubbornem, za darmo i do tego bohatera, ktory dosc sensownie bije. Tak 600 pts. roznicy miedzy tymi armiami na starcie w bitwie na 1600. Bomba. D3W faktycznie duzo zmienia w przypadku np. chaosu, czy HE... Ani to nie jest ciekawy scenariusz, ani zbalansowany, tylko powerupujacy armie, ktorym oplaca sie duzy klocek piechoty i gnojacy takie, ktorym to sie nie oplaca.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Jak już go zostawiacie to zostawcie d3 modeli :!:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

popatrz na scenariusz z wiedzma - ktory HE ofensywnych ani chaosu nie boli za mocno, obcina za to bardzo OnG na magii
Ten odwraca role - to chyba tak powinno byc, nie? raz na wozie, raz pod wozem

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

beda zmiany tego scenariusza, tylko musze sie troche ogarnac. motor pojechal gdzies do konina, a on go wymyslal. ten z zamkami pewnie bedzie tez w tym roku, ale z troszke zmieniona formula. a imo scenariusz z wiedzma moze troche bardziej boli armie magiczne, ale te inne rowniez, w koncu jest -1ld. trzeba sprytnie zagrac pierwsze tury i bedzie spoko. byl juz testowany wiele razy i bylo ok.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Owszem, scenariusz z wiedzma boli nieco bardziej armie magiczne, ale przeciwnika takze boli, pozatym mozemy po prostu spalic ta wiedzme, i juz nie ma -1 do casta. A jak rozumiem to lahmianke MUSIMY wstawic do jakiegos regimentu ?? Bo jesli nie to spoko, po prostu ktos komu sie to nie kalkuluje to schowa ja za lasem, albo dopiero wtedy gdy bedzie to potrzebne.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

z tego co widać to trzeba ja gdzieś wsadzić... :wink: do dupy??
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Post autor: Robak »

True: ale jak by lamianka ograniczala regiment to pol biedy, tak jak sie ogranicza magie, ale ona go zjada za co przeciwnik po prostu dostaje punkty;)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

spokojnie, jutro przyjda zmiany i to na pewno zasadnicze.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

heh... tego turnieju nie przegapie za nic w świecie :)

możecie mnie wpisac na liste :)
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

True: ale jak by lamianka ograniczala regiment to pol biedy, tak jak sie ogranicza magie, ale ona go zjada za co przeciwnik po prostu dostaje punkty;)
taaa biedne slejwy o biedne... :/ tak ich żal
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

slejwy slejwami ale jak u mnie najtańszy model to 9 punktów to jednak już ta wampirzyca to raczej niemiły gośc i sam bym ją chętnie wystawił przeciwnikowi do zabicia zanim mi wyżre oddział...
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

no ale ona nie musi chyba byc w oddziale?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

nie ma co dywagowac w tej chwili, bo scenariusz jest do zmiany gruntownej. mozecie jaies propozycje pisac

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

moze jak już ma byc ta wampirzyca to niech nie będzie obowiązku żeby siedziała w oddziale...

a jak się ją wstawi do oddziału to jednostka znajduje się pod wpływem jej uroku i dostaje stubborn/immune to psychology ale w każdej turze na 4+ wysysa krew z jednego z żołnierzy... tak by już chyba było lepiej.
Obrazek

Zablokowany