młodej figurki :) [up 06.03.08 empire wizard]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
młodej figurki :) [up 06.03.08 empire wizard]
W tym temacie co jakiś czas będę pokazywać swoje kolejne prace. Bez sensu zawalać forum - lepiej żeby był jeden konkretny temat . Na początek jedna z moich ostatnich figurek - high elfik na koniku . Figurka dość czasochłonna no ale w końcu ją skończyłam . Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam,
Kasia .
Pozdrawiam,
Kasia .
Ostatnio zmieniony 6 mar 2008, o 16:21 przez młoda, łącznie zmieniany 2 razy.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Genialny ;]
No, no... ładna praca, nawet bardzo
Najbardziej podoba mi się schemat kolorystyczny, taki chłodny i zimowy - co tu robią te pomarańczowe krzaczki? Zwiastują wiosnę
Bardzo czysta praca, najlepiej wyszły: ostrze włóczni (w ogóle cała czarna włócznia/kopia mi się podoba), klejnoty i ogon konia. Tarcza też mi się bardzo podoba. Rzucają się w oczy duży kontrast, dokładność i staranność wykonania
Podstawka bardzo dobrze pasuje - tylko taki mały szczegół - a gdybyś tak umiejscowiła ją częściowo jeszcze wewnątrz drewnianej, okrągłej podkładki/podstawki? Bo taka goła ociosana naokoło to trochę mi nie pasuje... Aha, no i ładny śnieg Można by się pokusić o odciśnięte ślady kopyt
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Najbardziej podoba mi się schemat kolorystyczny, taki chłodny i zimowy - co tu robią te pomarańczowe krzaczki? Zwiastują wiosnę
Bardzo czysta praca, najlepiej wyszły: ostrze włóczni (w ogóle cała czarna włócznia/kopia mi się podoba), klejnoty i ogon konia. Tarcza też mi się bardzo podoba. Rzucają się w oczy duży kontrast, dokładność i staranność wykonania
Podstawka bardzo dobrze pasuje - tylko taki mały szczegół - a gdybyś tak umiejscowiła ją częściowo jeszcze wewnątrz drewnianej, okrągłej podkładki/podstawki? Bo taka goła ociosana naokoło to trochę mi nie pasuje... Aha, no i ładny śnieg Można by się pokusić o odciśnięte ślady kopyt
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
No ładnie całkiem. Bardzo schludnie i czysto (chociaż trochę monotonnie - wiem, wiem, łatwo się mówi, sam mam z tym problemy:), ale żeby powiedzieć coś więcej, musiałyby być większe zdjęcia
Jeszcze do śniegu na podstawce sie przyczepię - takie dziwne placki Ci powychodziły, ja bym go trochę bardziej "rozlał" po podstawce - teraz na każdym stopniu wygląda prawie tak samo.
pzd
Jeszcze do śniegu na podstawce sie przyczepię - takie dziwne placki Ci powychodziły, ja bym go trochę bardziej "rozlał" po podstawce - teraz na każdym stopniu wygląda prawie tak samo.
pzd
- Chaoschild
- Chuck Norris
Bardzo ladne malowanie tej okropnej figurki.
Mloda no co ty stare prace wrzucasz ?? Odnosnie malowania , niebieski wyszedl imho swietnie. Reszta modelu takze bardzo dobrze pomalowana , poza imho helmem , ktory jest slaby. Pewnie nie mialas pomyslu jak znmmowac wypukly podlozny helm ?? ( sam nie wiem jakbym taki mial w nmmie malowac) Ogolnie trzyma poziom jak kazda Twoja praca.
Tak wiem... ale śpieszyło mi się i wyszło jak wyszło... Już niestety i tak tego nie poprawię, ponieważ figurka powędrowała do Niemiec, o ile dobrze pamiętam . Ale obiecuję, że jak będę robiła dioramkę pod maga, którego teraz maluję, to zastosuję takową podkładkę, bo już nawet o tym myślałam .Sławol pisze: Podstawka bardzo dobrze pasuje - tylko taki mały szczegół - a gdybyś tak umiejscowiła ją częściowo jeszcze wewnątrz drewnianej, okrągłej podkładki/podstawki? Bo taka goła ociosana naokoło to trochę mi nie pasuje...
Jak ten czas szybko leci , a coś mnie dziś tak tknęło żeby go i tu pokazać .tedzio pisze:O młoda widze ze tu jakies opuźnienie jest, bo na forum futurexu było to już z 2-3 miechy temu,
Głazy na podstawce konika są w zestawie z figurką.monsterstar pisze:Zajebiasze. Z czego są te głazy na podstawce ?
Staruszku nie wszyscy tak wiernie śledzą moja twórczość jak Ty . Dla niektórych to nie jest stare .Ziemko pisze:Mloda no co ty stare prace wrzucasz Smile ??
Dziękuję za komentarze i pozdrawiam ,
Kasia.
Jesteś BOSKA!!!! (lub w elfickim tłumaczeniu Jesteś moja Everqueen )
Zawsze twoje prace cieszyły moje High Elfickie oko.
Jednym słowek wypasss
choc jeśli chodzi o sam model to lipa ;( ten hełm jakos wali po oczach kompletnie nie pasuje do całości- tylko to bym zmienił
Zawsze twoje prace cieszyły moje High Elfickie oko.
Jednym słowek wypasss
choc jeśli chodzi o sam model to lipa ;( ten hełm jakos wali po oczach kompletnie nie pasuje do całości- tylko to bym zmienił
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Technicznie bardzo dobry i na pewno lepszy niż cokolwiek, co byłbym w stanie sam zmalować... Problem polega na tym, że ten model w tej kolorystyce wygląda jak plastykowa zabawka allbo element dekoracyjny z pudełka klocków lego.
Jest to niestety feler wielu nowych modeli HE, że przy czystych jasnych kolorach wychodzą kreskówkowo
Jest to niestety feler wielu nowych modeli HE, że przy czystych jasnych kolorach wychodzą kreskówkowo