Elfik leśny
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Elfik leśny
Ostatnio pocę się nad tym elfidłem. Nieskończona jeszcze rękojeść mieczyka, "gałązki" na płaszczu, obtłuczony kawałek płaszcza, do poprawy elementy włosów i oczywiście podstawka Co myślicie? Co jeszcze mógłbym spróbować poprawić? Co jest już w miarę fajne?
Uerph.
Bardzo ładny miecz, metalic wyjątkowo mi się podoba Co do płaszczyków etc wypowiem się po skończonej robocie (na razie bardzo mi się podobają )
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Mi sie podoba. Przypomina wiedźmina.Stachu pisze:jakoś kolorystyka mi nie podchodzi.. ten jaskrawy zielony... no i wood elf albinos??? Za to zbroja mi sie bardzo podoba i mieczyk też.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
z checia poczekam na skonczony model gdyz jest to najladniejsza figurka WE jaka GW zrobilo... nie wiem czemu ale Twoj model jest jakis blady... taki troche bez zycia... no nie wiem, czegos mu brakuje. moze jakies zywszej zieleni? bo te sa troche mdle sam przyznasz... i tylko powiedz mi czemu on jest caly brazowy?buty sa identycznego odcienia co zbroja... moze powinny byc ciemniejsze albo pancerz jasniejszy? wiazanie na prawej rece bardzo zlewa sie z pancerzem i ciezko je rozroznic...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Za daleka wygląda bardzo fajnie. Na zbliżeniach już gorzej ale na stole będzie bardzo ok. Mógłbym grac tylko z tak pomalowanymi armiami (choc czasem jakieś pro by się też przydało )
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
Dawno temu skończyłem, ale jakoś dopiero sobie o zdjęciach przypomniałem
Chyba nie ma sie czym bardzo chwalić, ale co tam.
Zdjęcia wciąż niespecjalnej jakości, ale się uczę powoli
Chyba nie ma sie czym bardzo chwalić, ale co tam.
Zdjęcia wciąż niespecjalnej jakości, ale się uczę powoli
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2007, o 22:10 przez Ratzing, łącznie zmieniany 2 razy.
Uerph.
Dobry elf
Ale średnio mi się podoba jakoś, może przez zdjęcia..
Ale płaszcz, zbroja i twarz ładne..
Ale średnio mi się podoba jakoś, może przez zdjęcia..
Ale płaszcz, zbroja i twarz ładne..
najladniejszy element- zbroja. bardzo fajnie wyglada. niestandardowo i naprawde fajnie
drzewko mi sie bardzo podoba naprawde. zrob tylko kolesi ana kwadracianej podstawce
niestety niepodchodzi mi plaszczyk i glowa. plaszczyk- zamalo rozjasniony i strasznie blady
a glowa to chyba tylko kwestia gustu
drzewko mi sie bardzo podoba naprawde. zrob tylko kolesi ana kwadracianej podstawce
niestety niepodchodzi mi plaszczyk i glowa. plaszczyk- zamalo rozjasniony i strasznie blady
a glowa to chyba tylko kwestia gustu
Świetna figurka, zupełnie odstaje od schematów GW! W fazie WIP było dużo niedociągnięć, ale teraz, na skończonym modelu to wszystko ładnie wygląda. A i zdjęcia całkiem niezłe.
Doskonały schemat kolorystyczny, mówię poważnie, bardzo mi się jasnoszare włosy podobają i zieleń płaszczy! Zbroja bardzo dobrze kontrastuje jasne elementy i spina w całość kompozycję kolorystyczną. W ogóle mało kolorów użyłeś do malowania tego elfa
Miecz - jak dla mnie - trochę za ciemny, no i ten wzorek mógłby mieć inny kolor. Gałązki na płaszczach i te listki też w jakichś innych kolorach, choćby jesienno-zimowych
Ładna podstawka i drzewo Technicznie to i może potrzeba trochę wygładzeń gdzieniegdzie na modelu, ale i tak figurka jest dobrze pomalowana.
I nie bądź taki skromny, jest się czym chwalić! Dobra robota, gratuluję!
Pozdrawiam
Sławol
Doskonały schemat kolorystyczny, mówię poważnie, bardzo mi się jasnoszare włosy podobają i zieleń płaszczy! Zbroja bardzo dobrze kontrastuje jasne elementy i spina w całość kompozycję kolorystyczną. W ogóle mało kolorów użyłeś do malowania tego elfa
Miecz - jak dla mnie - trochę za ciemny, no i ten wzorek mógłby mieć inny kolor. Gałązki na płaszczach i te listki też w jakichś innych kolorach, choćby jesienno-zimowych
Ładna podstawka i drzewo Technicznie to i może potrzeba trochę wygładzeń gdzieniegdzie na modelu, ale i tak figurka jest dobrze pomalowana.
I nie bądź taki skromny, jest się czym chwalić! Dobra robota, gratuluję!
Pozdrawiam
Sławol
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2007, o 22:35 przez Sławol, łącznie zmieniany 1 raz.
wloski bym przyciemnil ale drzewko fajoskie
-
- Kretozord
skąd masz takiego fajnego mszaka?
elf bardzo ok
elf bardzo ok
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Mszak jest z Ziterdes, kupny na Cytadeli. Fajna roślinka, w pakunku jest jaśniejszy (tego użyłem) i ciemniejszy. Na 3 czy 4 takie drzewka by pewnie starczyło. Jedyna wada to to, że trochę śmierdzą tym szprejem czy czym są tam pomalowane, ale jaki wariat wącha mszaki [pomijając mnie]? ;p
Uerph.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
No, ciekawy i fajnie pomalowany .To co mi się nie podoba to włosy (szary do niego mi nie przypada do gustu ).Za to bardzo ładnie wyszła ci zbroja.
pozdro....
pozdro....