DE do Lublina
DE do Lublina
Noble na koniku z terrorem, lancą, heavy armour i tarczą (na sea dragon cloak już zabrakło)
Czarodziejka z DS i tome of furion
Czarodziejka z DS i darkstar cloak
2x10 kuszników
2x5 DR
5 DR z kuszami
6 COK ze sztandarem
5 COK ze sztandarem
5 harpii
2 RBT
Jest trochę strzelania, trochę magii, trochę walki wręcz. Niestety, jak zwykle nie starczyło na wszystko punktów, ale 5 COK też potrafi coś zdziałać.
Czarodziejka z DS i tome of furion
Czarodziejka z DS i darkstar cloak
2x10 kuszników
2x5 DR
5 DR z kuszami
6 COK ze sztandarem
5 COK ze sztandarem
5 harpii
2 RBT
Jest trochę strzelania, trochę magii, trochę walki wręcz. Niestety, jak zwykle nie starczyło na wszystko punktów, ale 5 COK też potrafi coś zdziałać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
a na kusznikach są muzycy i tarcze? i co mają DR?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
dlaczego wiele osob robiac rozpiske od razu zaklada wlozenie bohatera A do oddzialu B?
wiele zalezy od sytuacji na stole-dzieki temu zyskuje sie na elastycznosci
jak dla mnie czesciej bedzie jezdzil w coldach,albo przynajmmniej trzymal sie ich calkiem blisko-roznica w testach psychologii miedzy 8 a 9LD jest kolosalna
wiele zalezy od sytuacji na stole-dzieki temu zyskuje sie na elastycznosci
jak dla mnie czesciej bedzie jezdzil w coldach,albo przynajmmniej trzymal sie ich calkiem blisko-roznica w testach psychologii miedzy 8 a 9LD jest kolosalna
Jankiel ile Ci pts. zostało? bo moze bys wymienił tarcze za płaszczyk bo on i tak głównie ma siac terrror z tego co widze, a 2+ vs strzelanie jest lepsze niz 3+
ponad to rozpiska bardzo mi się podoba powiedzenia w lublinie
ponad to rozpiska bardzo mi się podoba powiedzenia w lublinie
ja bym nie ryzykował ze względu na głupote, ale jako napisałeś "wiele zalezy od sytuacji na stole"quas pisze:jak dla mnie czesciej bedzie jezdzil w coldach,albo przynajmmniej trzymal sie ich calkiem blisko-roznica w testach psychologii miedzy 8 a 9LD jest kolosalna
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p
DR nie mają nic, jeden oddział ma kusze.
Kusznicy mają tylko tarcze - mogę jeden oddział ich pozbawić i starczy mi na sea dragon cloak dla herosa. Ale wtedy chłopaki już tracą potencjał w hth.
"Taa... to singielkiem będzie nawalał może...? niepojmuje "
Będzie tam, gdzie będzie potrzebny. Bardzo czesto jeździ sam - niewiele armii ma armaty. A przed innym strzelaniem spokojnie mogę się zasłonić.
Kusznicy mają tylko tarcze - mogę jeden oddział ich pozbawić i starczy mi na sea dragon cloak dla herosa. Ale wtedy chłopaki już tracą potencjał w hth.
"Taa... to singielkiem będzie nawalał może...? niepojmuje "
Będzie tam, gdzie będzie potrzebny. Bardzo czesto jeździ sam - niewiele armii ma armaty. A przed innym strzelaniem spokojnie mogę się zasłonić.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Przy dobrym zakombinowaniu, ale jakoś nie miażdży to nie znaczy ze nie jest fajna
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Co miał na myśli ,myśli TularianGarG pisze:Bo wiesz ocb. szkoda by Ci generał zszedł od jakis marnych łuczników. Ja bym się zastanowił nad ksiązką, bo za nią mozesz kupic mu clock i dac muzyka do 6 coków.
pozdro
I believe in Honour.!
nie zejdzie.GarG pisze:Bo wiesz ocb. szkoda by Ci generał zszedł od jakis marnych łuczników.
niewielu ludzi docenia potencjał pojedynczych bohaterów, oni potrafia zdzialas cuda. Tak jak Jankiel powiedział, przed strzelaniem da sie zasłonić a on i tak jest bardzo mobilny więc umiejętnie uzyty będzie potrafił porządnie namieszac.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
może nie docenia ,ale napewno go w końcu koleś zainteresuje i po nim... Dla mnie z byt ryzykowne i trudne do wykonania, ale nie grałem tak z nikim ,więc nie powiem nic znaczącą interligętnego ,toteż żegnamJagal pisze: nie zejdzie.
niewielu ludzi docenia potencjał pojedynczych bohaterów, oni potrafia zdzialas cuda. Tak jak Jankiel powiedział, przed strzelaniem da sie zasłonić a on i tak jest bardzo mobilny więc umiejętnie uzyty będzie potrafił porządnie namieszac.
pozdro
I believe in Honour.!
źle jest zakładac ze cos nie zejdzie jak moze zejsc, ponaddto nie wiesz jaki teren bedzie. Nie zawsze jest za czym się zchowac. Jednak uwazam ze jak biega sam to moze duzo zrobic.niewielu ludzi docenia potencjał pojedynczych bohaterów, oni potrafia zdzialas cuda. Tak jak Jankiel powiedział, przed strzelaniem da sie zasłonić a on i tak jest bardzo mobilny więc umiejętnie uzyty będzie potrafił porządnie namieszac.
źle jest zakładac ze cos nie zejdzie jak moze zejsc, ponaddto nie wiesz jaki teren bedzie. Nie zawsze jest za czym się zchowac. Jednak uwazam ze jak biega sam to moze duzo zrobic.niewielu ludzi docenia potencjał pojedynczych bohaterów, oni potrafia zdzialas cuda. Tak jak Jankiel powiedział, przed strzelaniem da sie zasłonić a on i tak jest bardzo mobilny więc umiejętnie uzyty będzie potrafił porządnie namieszac.