Fajnie fajnie. Widziałem już go na jebaju Bardzo podoba mi siępomysł z laską (tzn kolor) i ogółem praca jest wypaśna. Dał bym tylko głębsze cienie na tyle płaszcza
bardzo czysta bardzo ladna ... fajny freehendzik tylko te kamyczki na podstawce takie bezpciowe - jakis losz purpury draj bialym i zieleni potem finalowy drajbraszyk bialym i byloby bardziej git... ale praca bardzo fajna !!
Brakuje mi to jakiegos trzeciego mocnego akcentu kolorystycznego. Bialy i niebieski to zbyt oklepany standard. Poza tym musze sie przyczepic do jego twarzy. Nie wiem jak tam z jego oczkami, bo nie bardzo widze, ale usta powinny byc chociaz lekko rozowe
Nmm jest "taki sobie" natomiast klejnociki sa zupelnie niepoprawne. Proponuje wyjsc od czerni na gorze i przejsc kolorami do jasngo odblasku na dole, "parabolicznie" - bo tak powierzchnia podpowiada. Za pomoca bialej kropki tworzymy gorny odblask - ot cala filozofia.
No, pomarudzilem troche. Mam nadzieje, ze zwrocisz na te elemnty uwage nastepnym razem. Keep it up.
Bardzo ładnie pomalowany. Fajny niebieski. Te kamienie mi niezbyt leżą, wszystkie identyczne i jakieś za czyste. Samo ułożenie jest śmieszne, no ale w końcu to mag.