Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja mam 10.02 półmetek
no tak...M.T. pisze:Bo jeszcze uwierzę...Skavenblight pisze: I nie ma to nic wspólnego z piciem lub nie, bo nie piłam na żadnej
Natalia (znana pod pseudonimem sieciowym jako skavenblight) jest znanym alkoholikiem szerzacym alkohol wsrod mlodzierzowego forum internetowego o tematyce ludzikow imitujacych zolnierzy.
aaa. za godzine 18 mojego kumpla a ja niemam prezentu!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To, że teraz wraz z Tobą i Hakiem jesteśmy ekipą największych pijaków w klubie, to nie znaczy, że zawsze taka byłamM.T. pisze:Bo jeszcze uwierzę...Skavenblight pisze: I nie ma to nic wspólnego z piciem lub nie, bo nie piłam na żadnej
No dobra. Na studniówce Haka symbolicznie żubrówki w damskim kiblu. Ale z taką okropną koleżanką, co to dziś bym jej oczy wydrapała, więc się nie przyznaję
Na mojej studniówce nie mogłam pić Więc tylko szampan i nic więcej.
Skończyłam malować te cholerne figurki. Jestem pełna nienawiści!
Rzeźbiarzu z Reapera, autorze Rashy Bladedancer - nienawidzę Cię za jej spodnie!
Zombiaki! Nienawidzę was za to, że jesteście z bitsów z zombies i z milicji [choć niby z czego mielibyście być]
Kislevici! Nienawidzę was za to, że jest was tak dużo i końca nie widać!
Wielki dregu z trumną - nienawidzę Cię za trumnę!
Bartek tak ładnie podsumował kiedyś offtop w PiM: "Pojebało?"
Skavenblight pisze:***
Skończyłam malować te cholerne figurki. Jestem pełna nienawiści!
Rzeźbiarzu z Reapera, autorze Rashy Bladedancer - nienawidzę Cię za jej spodnie!
Zombiaki! Nienawidzę was za to, że jesteście z bitsów z zombies i z milicji [choć niby z czego mielibyście być]
Słuchaj no, babo, bo dwa razy powtarzać nie będę!
Rasha Bladedancer jest PRZEŚLICZNĄ figurką, rzeźbioną przez Mizego, ze stajni Reapera i z przeudanej serii DHL 2900. Znaczy, bluźnisz! Danielowi Mize to powinnaś codziennie kwiaty wysyłać
Zombiaki z bitsów zombies i milicji nazywają się Zombie Piratami (aaarrr!) i wyglądają przemistrzowsko. Zawsze.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie ja, a Hak. To jego figurka.Tomash pisze: Rasha Bladedancer jest PRZEŚLICZNĄ figurką, rzeźbioną przez Mizego, ze stajni Reapera i z przeudanej serii DHL 2900. Znaczy, bluźnisz! Danielowi Mize to powinnaś codziennie kwiaty wysyłać
I wcale nie twierdzę, że jest brzydka. Jest prześliczna i dumna jestem, że namówiłam Haka do jej kupna Co nie zmienia faktu, że nienawidzę jej spodni [malować]! Czy jak tam się te szmaty nazywają
Dziękuję za wiarę w moje trupyTomash pisze:Zombiaki z bitsów zombies i milicji nazywają się Zombie Piratami (aaarrr!) i wyglądają przemistrzowsko. Zawsze.
Dla mnie to raczej ekonomiczne zombiaki, więcej ich można zrobić mając wór bitsów z milicji i trochę z zombies Ważne, że 4 już są...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Onetowo-prawicowa Zaraza mówi o sobie "mason"
Dobra decyzja. Lepiej późno niż wcale
Dobra decyzja. Lepiej późno niż wcale
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
bardzo dobrze ... poziom tego tematu juz siegal ponizej dna ... te teksty to fajne byly na poczatku
Skavenblight jakie figurki ?
Skavenblight jakie figurki ?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale my nie jesteśmy "damy" tylko "nie każdemu damy"Fanatyk pisze:Dama nie będzie biła admina.Skavenblight pisze:Za "onetową" to oberwieszTomash pisze:Onetowo-prawicowa Zaraza mówi o sobie "mason"
Ale są już chętni w kolejce
A poza tym bicie nie jest najgorszą rzeczą, jaka może człowieka spotkać