Dragon Princess
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dragon Princess
A wiec tak mamy tu DP przerobionych z SH figsy w realu wygladaja lepiej bo nei umiałem światła dobrze ustawić i nei wszystko widac tak jak tego chciałem
Acha i celowo sa pochyleni bo chciałem srobić efekt wheela przed uderzeniem (takie walniecie kobię i unik zakręt coś w tym stylui jak lookniecie z boku to konie też są powysówane ten I jest z tyłu natomiast ostatni jast najbardziej wysuniety do przodu
enjoy my brothers :
Acha i celowo sa pochyleni bo chciałem srobić efekt wheela przed uderzeniem (takie walniecie kobię i unik zakręt coś w tym stylui jak lookniecie z boku to konie też są powysówane ten I jest z tyłu natomiast ostatni jast najbardziej wysuniety do przodu
enjoy my brothers :
Efekt 'pochylenia' psuje cały oddział. Oni nie wychodzą z wheela, oni po prostu sie wypieprzają. Żeby wyglądało prawidłowo, trzeba usytuować jeźdźców inaczej, a nie tylko przykleić konia pod kątem do podstawki.
Jak jedziesz ostry zakręt galopem (czy też cwałem) na koniu, to jesteś lekko przechylony, ale mimo to trzymasz jaki taki pion, siła odśrodkowa nie jest na tyle duża żeby wcisnąć Cię w siodło pod takim kątem. Poza tym, konie GW nie galopują tylko kłusują, dlatego całość wygląda nienaturalnie i po prostu brzydko.
Jak jedziesz ostry zakręt galopem (czy też cwałem) na koniu, to jesteś lekko przechylony, ale mimo to trzymasz jaki taki pion, siła odśrodkowa nie jest na tyle duża żeby wcisnąć Cię w siodło pod takim kątem. Poza tym, konie GW nie galopują tylko kłusują, dlatego całość wygląda nienaturalnie i po prostu brzydko.
Zgadzam sie z Suplem. Jesli chciales przerobic SH na DP to moglbys kupic plasticard i pobawic sie dluzej i duzo lepiej by to wyszlo , albo np. poskupowac od ludzi smocze helmy od boxa boahterow HE. Praca imho jest niestaranna przez co prsuje efekt. Malowanie nie jest zle , choc takze brakuje mu dokladnosci. Czasem lepiej dluzej nad czyms posiedziec , ale efekt jest wtedy duzo lepszy...
A jednak, HE piją i to ostro Sztandar naprawdę fajny Brakuje tam jednego ogona.
chyba inspiracja od bretońskich rumaków...a gdyby model najbardziej po prawo byłby tak samo ustawiony jak 2-gi z prawej to jeszcze jakoś by to wyglądało....a teraz to wygląda jakby go kolega popchnął lekko i ten stracił równowagę...Gobo pisze:co to jest to białe z tyłu? :/
gdyby nie ten ostatni (najbardziej pochylony) to by nawet fajnie wygladalo ... co do malowania to na stol sie nadaje ...