Drake master

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Drake master

Post autor: Ice-T »

niestety przed zdjęciami niefortunnie upadł i na chełmie sie troche odłupiła farba ;/ i końcowka kopii

enjoy :D :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

przykro mi to mowic, ale wyglada jakby był zapackany farba... i to chyba nie wina foto.. konik jest totalnie zalany.. metaliki zbyt jednolite...

szczerze mowiac to wyglada jakbys mial go zamiar zaraz do bejcy wrzucic ;)..zastanow sie czy to nie bedzie dobre rozwiazanie :)

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

o bogowie.... Naprawde nie widzisz tego? :/ Strasznie niechlujnie, nie widać wogóle poświecenia. koń zaciaprany, wszędzie drybrush, kolory prześwitują... niestety nie mogę pochwalić Sorry ale sam zbieram HE, widywałem różne rzeczy ale naprawde... Profanacja...

ale żeby być konstruktywnym, doradze Ci abyś malował na podkładzie białym, rozcienczaj farbki, maluj dokładnie, odejdź od drybrusha (czasem lepsza jest jedna płaska dokładnie i równo położona warstwa niż zaciapranie), i poświęć temu troche więcej cieprliwości.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

czyli jednym słowem bardziej rozwadniać farbki a czsu poświęcam sporo ;D

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

dziwny figs... osobiście nie przepadam za HE ,lecz bardzo dobija mnie ten kolor niebieski ,nie lubię go ,inny kolor np.czarny nawet zielony. o jakości się nie wypowiadam bo sam lepiej nie maluje...

pozdro
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

figurka w porównaniu do podstawki jest totalnie do kitu:/ szczelina na łączeniu szyi konia, niewycieniowany biały i ogólnie strasznie niechlujnie wygląda... poświęć figurkom więcej czasu, maluj je staranniej i czyściej. konwersje i podstawki wychodzą Ci nieźle, malowanie spróbuj do tego poziomu też podciągnąć:)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Chodziło o Chełm lubelski?? :) (HEŁM!!!) Chorągiewka zbyt duża, nie wiadomo, sztandarowy to, li czempion....

Awatar użytkownika
Chodak
Mudżahedin

Post autor: Chodak »

Podstawowe pytanie czemu nie malujesz na zadnym podkladzie? Uniknął byś takich odpryskow jak na bańce ;)

Awatar użytkownika
True Legionista

Post autor: True Legionista »

WASH!!! na srebro :wink:

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Chodak chyba kpisz ze nie maluję na podkladzie ;)

jak upadnie ci figurka metalowa to zazwyczaj odpryskuje farba

Awatar użytkownika
TomaszT

Post autor: TomaszT »

Pierwsze wrażenie spoko, ale niestety jak potem przyjrzeć się szczegółom to już nie jest tak różowo. Mistrzem w malowaniu nie jestem, ale na moje oko, to farby tu jest zdecydowanie za grubo. Cieniowanie niebieskich elementów zbroi zbyt ostre, a metalikom przydałoby się mocniejsze podcieniowanie.

ODPOWIEDZ