FAQ
Moderator: Yudokuno
- Temple Guard
- Falubaz
Seal of Ghrond. Ale buziaka nie chcęArtein pisze:no popatrzcie, nie wiedziałem co to słomka....
ale jeszcze jest foka, kto zgadnie co to ma buziaka
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
rzucasz raz i wszystko co rozpatrujesz to wzgledem zasiegu jaki ustalisz po rzucie, jesli natrafisz na kogos po drodze maksymalnego zasiegu to masz nowa szarze, jesli nie palisz normalnie z polowa ruchu.
-
- Pseudoklimaciarz
Mam pytanie. Czy RBT ma -1 do trafienia za wielokrotny strzał?
-
- Pseudoklimaciarz
Mam dwa pytania. Piszecie o przedmiocie "rękawiczka". Gdzie można znaleźć
jego opis? W księdze armii nie ma i w kulcie też.
Drugie pytanie dotyczy bohatera jadącego na clod one'ie. Czytałem na forum, że wstawia go wielu graczy do oddziałów piechoty, ponieważ uodparnia na strach oraz ma pancerz lepszy o 2. Jak to zrobić? W zasadach nic nie mogę znaleźć na ten temat. Która zasada mówi, że mogę go wystawić
w oddziale piechoty? Co się dzieję przy strzelaniu z takim panem (łuki, działa, itp). Najważniejsze, jak wstawia się go w oddział? Czy jedzie obok oddziału? Czy może tak?
XXXXO
XXXXO
XXXXX
XXXXX
x- piechota
O-bohater na cold onie
O
Poproszę o wyczerpującą odpowiedź lub podanie linku do zasady o tym mówiącej.
jego opis? W księdze armii nie ma i w kulcie też.
Drugie pytanie dotyczy bohatera jadącego na clod one'ie. Czytałem na forum, że wstawia go wielu graczy do oddziałów piechoty, ponieważ uodparnia na strach oraz ma pancerz lepszy o 2. Jak to zrobić? W zasadach nic nie mogę znaleźć na ten temat. Która zasada mówi, że mogę go wystawić
w oddziale piechoty? Co się dzieję przy strzelaniu z takim panem (łuki, działa, itp). Najważniejsze, jak wstawia się go w oddział? Czy jedzie obok oddziału? Czy może tak?
XXXXO
XXXXO
XXXXX
XXXXX
x- piechota
O-bohater na cold onie
O
Poproszę o wyczerpującą odpowiedź lub podanie linku do zasady o tym mówiącej.
http://oz.games-workshop.com/games/gaming/treasures.pdf
Możesz wstawić, zachowuje się tek samo jak piechotny model jeśli chodzi o strzelanie w niego, wstawia się tak jak pokazałeś
Możesz wstawić, zachowuje się tek samo jak piechotny model jeśli chodzi o strzelanie w niego, wstawia się tak jak pokazałeś
-
- Pseudoklimaciarz
Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące gauntlet of power. W opisie przedmiotu nie ma wzmianki o tym, że jest to broń dwuręczna, natomiast
działanie "strike last" sugeruje, że jest to dwurak. Jednoręczna czy dwuręczna?
działanie "strike last" sugeruje, że jest to dwurak. Jednoręczna czy dwuręczna?
jest to rękawica wiec samo przez się mówi ze jest to bron jednoręczna. A przeczytaj dokłądnie tą zasade. A zrozumiesz ze zawsze atakuje ostatnia nawet po gw. ( oczywiscie wyłączając szarze)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...