Ogólnie
Moderator: Shino
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
wybierasz rodzaj ataku, albo walisz normalnie, albo każdy model który się styka z królem otrzymuje automatycznie 2 ciosy
Pedros od kiedy grasz w WFB? masz podrecznik i army book w domu?
Modele w kontakcie z podstawką króla dostaja 2 autohity z s7 i rzucasz normalnie na zranienie.
Ewentualnie normalnie atakujesz wszystkimi atakami wybranego wroga.
Ewentualnie normalnie atakujesz wszystkimi atakami wybranego wroga.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
Nie musisz rzucać na trafienie gdy wybierasz specjalny atak.
Dodam jeszcze bo chyba o to cały czas Ci chodzi, że ten specjalny atak wykonujesz w momencie, w którym dany atak normalnie byś robił. Czyli szarża to atakujesz pierwszy, pozostałe rundy - ostatni, bo to Great Weapon.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Przepraszam, że tak trochę nie na temat, ale mam pytanie: Jak wygląda wasz AB? Bo na stronie GW wygląda on tak:
http://uk.games-workshop.com/tombkings/ ... mybook.jpg
Mój natomiast jest identyczny,tylko bez tych ramek....
Ale to nie cc tylko magic phase i nalezy zaraz po wejsciu czaru zadac obrazenia.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ale ludzi wkręcają teraz dopiero zwróciłem uwagę ,że mam bez ramek Z nimi wygląda o wiele fajniejgarfield pisze:Przepraszam, że tak trochę nie na temat, ale mam pytanie: Jak wygląda wasz AB? Bo na stronie GW wygląda on tak:
Ale o co Ci chodzi? Bo pytanie było w jakim momencie bije kosiarka. Wiadomo, że w magii to nie ma znaczenia, bo przeciwnik nie oddaje.Reyki pisze:Ale to nie cc tylko magic phase i nalezy zaraz po wejsciu czaru zadac obrazenia.
Co do ramek to jest drugi druk tego booka z tego co wiem, pierwsze były bez ramek (ja mam bez, ale też booka kupowałem w dniu premiery).
And the ground did tremble as the king marched to war...
Pytanie było w którym momencie można uzyc specialnego ataku?
Ty napisales niekompletną odpowiedź.
Bo można go użyc przed fazą walki w fazie magii i pozniej po fazie walki przeciwnika uderzając jako ostatni.
Czytać nie potraficie ciągu postów?
To było uzupełnienie myśli.
okej,skoro juz wszystko jasne to EOT - jose
Ty napisales niekompletną odpowiedź.
Bo można go użyc przed fazą walki w fazie magii i pozniej po fazie walki przeciwnika uderzając jako ostatni.
Czytać nie potraficie ciągu postów?
To było uzupełnienie myśli.
okej,skoro juz wszystko jasne to EOT - jose
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken