Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Koniec sesji.
Wyjeżdzam za miasto na weekend. Zamierzam wrócić wypoczęty, wyposzczony i ze skończonym Werewolf engine
Wyjeżdzam za miasto na weekend. Zamierzam wrócić wypoczęty, wyposzczony i ze skończonym Werewolf engine
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a jakie?Skavenblight pisze:Upiekłam pierwsze w życiu ciasto.
Módlcie się jutro za Haka!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Phi...
Tzn luzik.Gratulacje.Następny poziom wtajemniczenia to "zebra".
Ja piekę ciasta od 10 lat.Nauczyłem się tego bo lubię się w kuchni pobawić.
Tzn luzik.Gratulacje.Następny poziom wtajemniczenia to "zebra".
Ja piekę ciasta od 10 lat.Nauczyłem się tego bo lubię się w kuchni pobawić.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Już myślałem, że "cream pie"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Booooże wróciłem z półmetka po 3, zapiłem jak ja pi***le, nie dawno sie zwlokłem z łóżka. Spadło 2 kg i obwody poszły, ale się odrobi . W ch** fotek porobiłem, ale większość ciemne i do dupy. Jak będą koledzy na gg to jeszcze od nich wezmę lepsze.
A ja za to kurde poszedłem po bandzie Tańczyłem w piątek z super niunią tak, że aż sobie kolano skręciłem (stara kontuzja z nart... ) i skończyłem imprezę w szpitalu Teraz przez jakiś miesiąc nie mogę chodzić Ciekawe ile mi wszystkiego spadnie (i dodatkowych kilo wpadnie... ). A już byłem taki zadowolony ze swojego wyglądu, wszedłem w te 3 treningi tygodniowo, a teraz taki ch... No i najbardziej koleżanki żal Masakra totalna...
Tak jak GwałtMaszyn napisał