I ReaperFingor pisze:A konkurencja nie spała - przykładem może być tu Privateer Press.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
GW powinno obchodzić - lepiej jest mieć 10 stałych klientów, którzy będą zainteresowani stałym zwiększaniem swoich armii, niż nastawiać się na 30 przypadkowych, którzy po raz drugi do sklepu nie wrócą. W koncu to ma być hobbyReyki pisze:Ważne że ktoś kupi te 2-3 boxy.A co później z tym zrobi...Kogo to obchodzi?
czy ja wiem.Kadrinazi pisze:GW powinno obchodzić - lepiej jest mieć 10 stałych klientów, którzy będą zainteresowani stałym zwiększaniem swoich armii, niż nastawiać się na 30 przypadkowych, którzy po raz drugi do sklepu nie wrócą. W koncu to ma być hobbyReyki pisze:Ważne że ktoś kupi te 2-3 boxy.A co później z tym zrobi...Kogo to obchodzi?
Też cię kochamy.Kallessin pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
Kocham was, naprawde nic mi nie daje tyle radosci co tezy tego forum
![]()
![]()
![]()
Człowieku, rozumiem twoje rozżalenie tym, że GW robi coraz więcej plastików, ale nie rozumiem już, czemu aż tak to przeżywaszokurdemol pisze:Bądź sprawiedliwy. Nie każdy zaczynał gdy wszystkie wzory były piękne, a nade wszystko metalowe. Sam mam 2 armie prawie full metal. I mam nadzieję, że w niedługim czasie będą to armie 100% metal. Metalowa armia lepiej walczy.![]()
btw.
Tak trochę myślałem i doszedłem do wniosku, że nie ma plastikowych konwersji, tak jak chce tego Gw. To tylko inaczej posklejane plastikowe odpadki. Z resztą... no właśnie. Czy można nazwać konwersją model, który z założenia dopuszcza różne opcje poskładania? Czy można nazwać konwersją model, do którego pocięcie części i podstawowe sklejenie to ok. 5 minut? W końcu przynajmniej w część modeli redukcyjnych ma się opcje np. innego uzbrojenia. I nie spotkałem się z tym, aby to nazywano konwersją.