z dworca PKP/PKS dojazd autobusem linii 20 -> wysiadka na ul Sienkiewicza -> przystanek zaznaczony na mapce

mysle ze powinny być co 10%, taki jest chyba standard turniejowy... no i łatwiej bedzie liczyc.Gobo pisze:przedziałow jeszcze nie zrobilem.. jak zawsze beda o 1ptk... pewnie co 280ptk... (nie lubie tych 10%)
cwiartki - 100 (w 3 bitwie oczywiscie domowa liczy sie za 750)
genek - 100
sztandar - 100
pogadam z chłopakamiGobo pisze:a co do patrzenia, to jasne..ale ja i tak zachecam do gry...nie jedna para, ktora przyjezdza jest mloda i niedoswiadczonaa grunt to zabawa ;]
przecież to dzień premiery spearheada i nowego AB, wiec chyba nie powinno być problemu...AB do Vc moze bede mial ja... o ile Gork i Mork pozwola ;D
nie pierdziel gobas ze bedziesz miał nowy book vc!!!! to tym bardziej musze byc i go luknac....brat zamówił niby przedpremierowo a i tak wyślą mu go 8-go marca:/Gobo pisze: AB do Vc moze bede mial ja... o ile Gork i Mork pozwola ;D
Reyki...wez je poza miasto Łódź do pieknego miasta Płock ;DReyki pisze:Nie chcę marudzić i straszyć ale moje dwie Panie marudzą że w weekend 23-24 chcą wyjechac poza miasto.