Płock, Tumskie Wzgórze 4
czy tylko ja nic nie widze na tej mapce? Koral, postaraj się bardzie
klinkij na ten obrazek i ci sie wlaczy w nowym oknie jest wyrazny
witam. kilka pytan odnosnie pierwszego scenariusza...
jakie jednostki moga dostac scouta? kazda czy tylko jakis specyficzny rodzaj? czy np +1 liderki na oddzial/bohatera to dla jednego gracza czy dla obu? to samo +1 co casta czy obaj gracze kozystaja czy jeden i -1 do casta dla przeciwnika... trzeba typowac czy caly sojusz cierpi? jak to sie ma do TK? czy jak hero na mouncie jest to buty zaglady dzialaja? czy hero DoW moze dolaczyc sie do jakies jednostki? czy musi biegac solo?
poki co tyle :]
jak cos jeszcze znajde to sie odezwe.
jakie jednostki moga dostac scouta? kazda czy tylko jakis specyficzny rodzaj? czy np +1 liderki na oddzial/bohatera to dla jednego gracza czy dla obu? to samo +1 co casta czy obaj gracze kozystaja czy jeden i -1 do casta dla przeciwnika... trzeba typowac czy caly sojusz cierpi? jak to sie ma do TK? czy jak hero na mouncie jest to buty zaglady dzialaja? czy hero DoW moze dolaczyc sie do jakies jednostki? czy musi biegac solo?
poki co tyle :]
jak cos jeszcze znajde to sie odezwe.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
scout - każdy
+1LD - na 1 wybrany oddział/bohatera w sojuszu
+1 do casta - cały sojusz (działa na TK)
-1 do casta - cały sojusz (działa na TK..ale inkantacja princa wychodzi tez na 0!)
- buty działają na mouncie... jakos zawsze sie uda kopnać
- hero DoW normalnie dołącza
w razie jakis jeszcze pytan sluze uprzejmie
+1LD - na 1 wybrany oddział/bohatera w sojuszu
+1 do casta - cały sojusz (działa na TK)
-1 do casta - cały sojusz (działa na TK..ale inkantacja princa wychodzi tez na 0!)
- buty działają na mouncie... jakos zawsze sie uda kopnać
- hero DoW normalnie dołącza
w razie jakis jeszcze pytan sluze uprzejmie
mysle ze powinny być co 10%, taki jest chyba standard turniejowy... no i łatwiej bedzie liczyc.Gobo pisze:przedziałow jeszcze nie zrobilem.. jak zawsze beda o 1ptk... pewnie co 280ptk... (nie lubie tych 10%)
cwiartki - 100 (w 3 bitwie oczywiscie domowa liczy sie za 750)
genek - 100
sztandar - 100
Zasadniczo chciałbym jeszcze raz podniesc kwestie lasów dla WE. Nie rozumiem dlaczego w pierwszym scenariuszu tego lasu nie ma. Zasadniczo jest to zwykłe pitched battle z delikatną modyfikacją, że są jakieś tam bonusy dla jednostek. Ale de facto w żaden sposób scenariusz ten nie wpływa na rozstawienie ani las nie wpłynie na scenariusz. Rozumiem w drugim - tam ewentualnie można by ten las wykorzystać bardziej niż w pitched battle i to byłoby w pewnym sensie niesprawiedliwie. Ale dlaczego w pierwszym scenariuszu tego nie ma to zupelnie nie rozumiem...
witam sąsiadów
przyjechalibyśmy z Włocławka popatrzeć trochę na porządną grę...
grać raczej nie będziemy, bo klub nasz powstał dopiero w październiku i jeszcze się uczymy, ale następnym razem pokarzemy co potrafimy! (dzołk oczywiście )
mam pytanie organizacyjne: będzie gdzie zostawić samochód?
PS. planuje ktoś przynieść nowy AB do VC?
przyjechalibyśmy z Włocławka popatrzeć trochę na porządną grę...
grać raczej nie będziemy, bo klub nasz powstał dopiero w październiku i jeszcze się uczymy, ale następnym razem pokarzemy co potrafimy! (dzołk oczywiście )
mam pytanie organizacyjne: będzie gdzie zostawić samochód?
PS. planuje ktoś przynieść nowy AB do VC?
Asarnilu - progi liczy komputer.. wiec jakie ustawie to i tak nie bedzie problemu
co do alsu to dalej mysle nad tym...i tak juz na 1 ustepstwo poszedlem
Shinue - mamy parking na jakies 100 bryk wiec na pewno sie zaparkujecie a co do patrzenia, to jasne..ale ja i tak zachecam do gry...nie jedna para, ktora przyjezdza jest mloda i niedoswiadczona a grunt to zabawa ;]
AB do Vc moze bede mial ja... o ile Gork i Mork pozwola ;D
co do alsu to dalej mysle nad tym...i tak juz na 1 ustepstwo poszedlem
Shinue - mamy parking na jakies 100 bryk wiec na pewno sie zaparkujecie a co do patrzenia, to jasne..ale ja i tak zachecam do gry...nie jedna para, ktora przyjezdza jest mloda i niedoswiadczona a grunt to zabawa ;]
AB do Vc moze bede mial ja... o ile Gork i Mork pozwola ;D
pogadam z chłopakamiGobo pisze:a co do patrzenia, to jasne..ale ja i tak zachecam do gry...nie jedna para, ktora przyjezdza jest mloda i niedoswiadczona a grunt to zabawa ;]
przecież to dzień premiery spearheada i nowego AB, wiec chyba nie powinno być problemu...AB do Vc moze bede mial ja... o ile Gork i Mork pozwola ;D
Nie chcę marudzić i straszyć ale moje dwie Panie marudzą że w weekend 23-24 chcą wyjechac poza miasto.
Więc troche moge miec problemy z turniejem.
Więc troche moge miec problemy z turniejem.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
nawet nie kombinuj Reyki...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
nie pierdziel gobas ze bedziesz miał nowy book vc!!!! to tym bardziej musze byc i go luknac....brat zamówił niby przedpremierowo a i tak wyślą mu go 8-go marca:/Gobo pisze: AB do Vc moze bede mial ja... o ile Gork i Mork pozwola ;D
Co do lasów jeden hrust jak przez głupi las ma ktoś nie przyjechac to niech bedzie..
co do booka VC to mam go jzu zamowionego i ma byc wyslany w czwartek do mnei..ale wiemy jak poczta dziala ostatnio do gotreka paczka miesiac szla odemnie ;/ ale jak bedize priorytet to mzoe w sobote rano przyjdzie i i ktos go dowiezie tak ze badzmy dobrej mysli ;D
Problem w tym że jak patrzy na mnie moja 3 miesięczna córa to nie mam wyjścia i musze się podporządkować:P
Rydl spoko.Dostaniesz 2 armie.
Rydl spoko.Dostaniesz 2 armie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken