Właśnie do mnie jedzie

PS. Trzykrotnie droższy od kowbojek, ale za to dziesięciokrotnie więcej pałera

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ależ, Natalio! Tomash, jako prawdziwy dżentelmen z pewnością ją pięknie wypierze, wypłucze w pachnącym płynie, wyprasuje i wręczy Ci z jakimś gustownym drobiazgiem godnym pogranicznego księstwa (w złoto oprawny rubin, szafir, no, brylant jaki w ostateczności...)Skavenblight pisze:W dodatku Ty ją teraz nosiszTomash pisze:Ja tylko chciałem dodać, że jeszcze 130 postów różnicy i Zaraza zakłada przepoconą koszulkę lidera spamerów!![]()
Cholera. Przestaję tu pisać
Wielu wspaniałych bez wątpienia rzeczy można się po nim spodziewać, ale tego raczej sobie nie wyobrażamTiger Brown pisze: Ależ, Natalio! Tomash, jako prawdziwy dżentelmen z pewnością ją pięknie wypierze, wypłucze w pachnącym płynie, wyprasuje i wręczy Ci z jakimś gustownym drobiazgiem godnym pogranicznego księstwa
Phie, już mam. Bynajmniej nie od TomashaTiger Brown pisze:(w złoto oprawny rubin...)
Moda na sukces ma swoje plusy. Np. wiedząc, kto ostatnio umarł, z kim Brooke ma dziecko, czyim synem jest Ridge i ilu ojców w sumie ma mały Eryk, umiesz nawiązać kontakt z każdą kobietą w wieku 40+.Jasiuuu pisze:oprócz mody na sukcesalbo mody na Mordheim o ile kiedyś taka zapanuje tak ?:P
O...ałeś, waść?Tiger Brown pisze:Ależ, Natalio! Tomash, jako prawdziwy dżentelmen z pewnością ją pięknie wypierze(...)
Nowa Zasada Numer 1Skavenblight pisze:NIE MA fajniejszych for niż BP