Płock, Tumskie Wzgórze 4

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rydl
Mudżahedin

Post autor: Rydl »

No Reyq to dobrze :) bo już nie wiedzialem czy szukac nowego partnera do walki

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

wiem, ze Ty Reyki masz... a jardzio pisal na 2 czy 3 stronce ze jakos teraz ma egzamin i pytam jak poszedl... czy jeszcze nie mial ;D

no to super Reyki, ze jednak bedziesz ;D a ja znalazlem dzis wykladzine za 3,9 m2... juhu! prawdopodobnie stoly czesciowo zrobie ;)

pozdro

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Ja egzamin przełożyłem sobie na 7 marca, bo akurat traf chciał, że 12 lutego o 12tej miałem egzamin z Metrologii II, a jako, że nie mogłem być w 2 miejscach na raz jedną musiałem przełożyć.

My z Szymonem jedziemy Białą Strzałą kolegi Ostrego wraz z Sumem.

Także widzimy się za tydzień :D

I jeszcze uwaga (małe marudzenie) co do scenariusza 1. : strasznie duże rozbieżności między najlepszymi a najgorszymi bonusami są... No i mam nadzieję, że nie będzie kopert z 2 buffami magii na przykład.]

Tak czy inaczej chyba będziemy twardo licytować, ale to się okaże ;)

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

nie marudz tomek ;) bonusy rozkladam ja i do mnei zazalenia... ale postaram zrobic sie jak najlepiej :) no i zeby ten ktor wygra koperte naprawde mial trudny wybor, co wziac ;D

Awatar użytkownika
Orkgrinder
Wałkarz

Post autor: Orkgrinder »

A może zrobić po prostu jeden worek ze WSZYSTKIMI bonusami i z niego się dwa będzie losowało? Będą dodatkowe emocjie, a nie myślenie co tam Gobo zakombinował ;-) Polecam przemyśleć.

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Post autor: koral »

prawdopodobnie zeby zaostrzyc rywalizacje w licytacji 1 scenariusza w kopercie beda 2 bonusy z posrod ktorych zwyciezca wybierze 1 dla siebie wiec szansa na wylosowanie czegos ciekawego dla teamu wzrasta :twisted:

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

pisalem o tym koral juz z 3 razy ;)

co do worka... no way.. na ponad 30 par latanie z workiem i pytanie cyz juz sie licytowali to za duza strata czasu ;)

co do myslenia "co Gobo zakombinowal" to juz napisalem Wilkowi i Podorowi, ze jak maja jakis do mnie problem to moga moja i korala koperte zamienic z dowolna inna ;) zeby nie bylo, ze sobie cos podlozylismy ;) (ps. tylko jak jzu maja tak zrobic to zaraz po rozlosowaniu stołow ;) )

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

ja osobiscie myslalem ze po rozlosowaniu par, wezme koperty (bedzie ich wiecej niz par) przejde sie od stolu do stolu zeby je droga losowania rozdac a przy moim i piotrka stole koperte wylosuje przeciwnik zeby nie bylo mowy o jakims matactwie

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

macie figurki fell batów i ghuli na zbyciu na czas turnieju???
Obrazek

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Gobo pisze:
co do myslenia "co Gobo zakombinowal" to juz napisalem Wilkowi i Podorowi, ze jak maja jakis do mnie problem to moga moja i korala koperte zamienic z dowolna inna ;) zeby nie bylo, ze sobie cos podlozylismy ;) (ps. tylko jak jzu maja tak zrobic to zaraz po rozlosowaniu stołow ;) )
mnie to gobo zupełnie nie przeszkadza juz wez najlepszy zestaw sobie nawet jade porzucac 1-ki i poruszac figurkami :wink:
Obrazek

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Mój chytry plan w takim razie jest taki, że rzucę gobbo challendża i wylicytuję te koperty, przez co to ja dostanę te najlepsze bonusy :P

A właśnie gobo: chcesz Challenga? I czym grasz tak w ogóle? :D

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

spryciarze :P a ja mam taki plan odmawiam kazdego chalanga i zajmuje ostatnie miejsce przez co ptzrymuje nagrode pocieszenia :lol2: :lol2: zawsze to nagroda :D
Obrazek

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Wilqu pisze:macie figurki fell batów i ghuli na zbyciu na czas turnieju???
fell baty moge pozyczyc szt 3

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

tomekjar pisze:A właśnie gobo: chcesz Challenga? I czym grasz tak w ogóle? :D
gobo gra breta+o&g

czyli grale+ 2 hero w odziale do tego 3 oddzialy realmow i pegazy + 2 magiczki
o&g to glownie oddzialy nocnikow w kazdym po 3 fanoli wszystko wsparte fastami, chakami i doomem no i oczywiscie 2 orcowych magow ma chyba jeszcze jakas piechote...chyba
cos w tym guscie
:oops: chyba nie powinienem zdradzac tych tajemnic :twisted:

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

koral... ja Ci krzywde zrobie...ale przynajmniej slabo znasz moja rozpiske ;)

tak gram gobbo + bretka... ale challanga mam juz z hajami ;) chce zobaczyc jak to scierwo działa ;]

@Tomku.. ostatecznie moge podrzucic koperte z jakims kijowym bonuse,m ;D i sie licytowac z Toba do 2000 ;D ;) nigdy nie znasz dnia ani godziny..

ps. moje gralle sa tunelingiem wychodzacym zawsze w 2 turze ;)

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Prośba Koral zabierz baty jak możesz bo potrzeba 4 szt najwyzej 1 to proxa pojdzie a co do ghuli szkieli w skirmischu je zastapią :lol2: Zrozumnie gracza zaczyna przygode z battlem i nie ma jeszcze armii a jak nie zagra tracimy 1 pare :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Wilqu pisze:Prośba Koral zabierz baty jak możesz bo potrzeba 4 szt najwyzej 1 to proxa pojdzie a co do ghuli szkieli w skirmischu je zastapią :lol2: Zrozumnie gracza zaczyna przygode z battlem i nie ma jeszcze armii a jak nie zagra tracimy 1 pare :shock:
masz baty a zamiast ghuli lepiej pasuja zombie a nie szkielety. jak chcesz moge ci 20 pozyczyc

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

spox wilq...my rozumiemy wszystko... a Ty tracisz punkty...ale w koncu nie o punkty w tej zabawie chodzi ;)

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

ja tracę punkty???? a za co?? ja nie mam ghuli:p w armii:p a jeśli masz na myśli tą zamianę na pkt z moim bratem to jasne ja mogę tracić mi na punktach nie zależy tak jak innym,
Obrazek

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

o to mi wilczku chodzilo :) ale przeciez wiesz ze zartowalem ;) a zamiana ptk juz mowilem... jak najbardziej uczciwa ;) choc juz niedlugo obie armie pewnie beda wykopane w kosmos ;D

ODPOWIEDZ