Płock, Tumskie Wzgórze 4
wiem, ze Ty Reyki masz... a jardzio pisal na 2 czy 3 stronce ze jakos teraz ma egzamin i pytam jak poszedl... czy jeszcze nie mial ;D
no to super Reyki, ze jednak bedziesz ;D a ja znalazlem dzis wykladzine za 3,9 m2... juhu! prawdopodobnie stoly czesciowo zrobie
pozdro
no to super Reyki, ze jednak bedziesz ;D a ja znalazlem dzis wykladzine za 3,9 m2... juhu! prawdopodobnie stoly czesciowo zrobie
pozdro
Ja egzamin przełożyłem sobie na 7 marca, bo akurat traf chciał, że 12 lutego o 12tej miałem egzamin z Metrologii II, a jako, że nie mogłem być w 2 miejscach na raz jedną musiałem przełożyć.
My z Szymonem jedziemy Białą Strzałą kolegi Ostrego wraz z Sumem.
Także widzimy się za tydzień
I jeszcze uwaga (małe marudzenie) co do scenariusza 1. : strasznie duże rozbieżności między najlepszymi a najgorszymi bonusami są... No i mam nadzieję, że nie będzie kopert z 2 buffami magii na przykład.]
Tak czy inaczej chyba będziemy twardo licytować, ale to się okaże
My z Szymonem jedziemy Białą Strzałą kolegi Ostrego wraz z Sumem.
Także widzimy się za tydzień
I jeszcze uwaga (małe marudzenie) co do scenariusza 1. : strasznie duże rozbieżności między najlepszymi a najgorszymi bonusami są... No i mam nadzieję, że nie będzie kopert z 2 buffami magii na przykład.]
Tak czy inaczej chyba będziemy twardo licytować, ale to się okaże
- Orkgrinder
- Wałkarz
A może zrobić po prostu jeden worek ze WSZYSTKIMI bonusami i z niego się dwa będzie losowało? Będą dodatkowe emocjie, a nie myślenie co tam Gobo zakombinował ;-) Polecam przemyśleć.
pisalem o tym koral juz z 3 razy
co do worka... no way.. na ponad 30 par latanie z workiem i pytanie cyz juz sie licytowali to za duza strata czasu
co do myslenia "co Gobo zakombinowal" to juz napisalem Wilkowi i Podorowi, ze jak maja jakis do mnie problem to moga moja i korala koperte zamienic z dowolna inna zeby nie bylo, ze sobie cos podlozylismy (ps. tylko jak jzu maja tak zrobic to zaraz po rozlosowaniu stołow )
co do worka... no way.. na ponad 30 par latanie z workiem i pytanie cyz juz sie licytowali to za duza strata czasu
co do myslenia "co Gobo zakombinowal" to juz napisalem Wilkowi i Podorowi, ze jak maja jakis do mnie problem to moga moja i korala koperte zamienic z dowolna inna zeby nie bylo, ze sobie cos podlozylismy (ps. tylko jak jzu maja tak zrobic to zaraz po rozlosowaniu stołow )
ja osobiscie myslalem ze po rozlosowaniu par, wezme koperty (bedzie ich wiecej niz par) przejde sie od stolu do stolu zeby je droga losowania rozdac a przy moim i piotrka stole koperte wylosuje przeciwnik zeby nie bylo mowy o jakims matactwie
mnie to gobo zupełnie nie przeszkadza juz wez najlepszy zestaw sobie nawet jade porzucac 1-ki i poruszac figurkamiGobo pisze:
gobo gra breta+o>omekjar pisze:A właśnie gobo: chcesz Challenga? I czym grasz tak w ogóle?
czyli grale+ 2 hero w odziale do tego 3 oddzialy realmow i pegazy + 2 magiczki
o&g to glownie oddzialy nocnikow w kazdym po 3 fanoli wszystko wsparte fastami, chakami i doomem no i oczywiscie 2 orcowych magow ma chyba jeszcze jakas piechote...chyba
cos w tym guscie
chyba nie powinienem zdradzac tych tajemnic
koral... ja Ci krzywde zrobie...ale przynajmniej slabo znasz moja rozpiske
tak gram gobbo + bretka... ale challanga mam juz z hajami chce zobaczyc jak to scierwo działa ;]
@Tomku.. ostatecznie moge podrzucic koperte z jakims kijowym bonuse,m ;D i sie licytowac z Toba do 2000 ;D nigdy nie znasz dnia ani godziny..
ps. moje gralle sa tunelingiem wychodzacym zawsze w 2 turze
tak gram gobbo + bretka... ale challanga mam juz z hajami chce zobaczyc jak to scierwo działa ;]
@Tomku.. ostatecznie moge podrzucic koperte z jakims kijowym bonuse,m ;D i sie licytowac z Toba do 2000 ;D nigdy nie znasz dnia ani godziny..
ps. moje gralle sa tunelingiem wychodzacym zawsze w 2 turze
masz baty a zamiast ghuli lepiej pasuja zombie a nie szkielety. jak chcesz moge ci 20 pozyczycWilqu pisze:Prośba Koral zabierz baty jak możesz bo potrzeba 4 szt najwyzej 1 to proxa pojdzie a co do ghuli szkieli w skirmischu je zastapią Zrozumnie gracza zaczyna przygode z battlem i nie ma jeszcze armii a jak nie zagra tracimy 1 pare