Bardzo rzadko gram He ale turniej sie szykuje i cos kombinuje cos takiego wymyslilem :
Mage lvl 2 Gen, Ring of Fury ,Silver wand
Mage lvl 2 , seer, DS
Mage lvl 2 , Jewel , DS
10X Archers
20X Spearmens Std,mu
1x tiranoc
6x DP std,mu, WAr banner
5x Phenix + BoS
9x Wl champion, mu
2x Bolt
Czekam na opinie
1650 He
to co lepiej zebym mu napisal, ze zrobil naprawde super rozpe... mimo ze jest plewna?? zastanawia mnie tylko na czym stracil tyle ptk... czy np tych phenixow nie jest tam 15... tylko 1 sie zgubila... bo to tak jakbym wystawil 7 black orcow... albo 3 gralli... zgubne ;D
testuj testuj... zalezy z kim grasz... ale kampienie oddzialow za gorka to gra na remis...Zerciu pisze:Nie ma co tu mnie pocieszac jutro zagram to zobacze :] A ty myslisz ze ci Phenixi beda stac i czekac az ich te luki wystrela ? :] Beda stac z gorka w lesie itp itd. Pgram zobacze :] Jak juz mowilem nie gram He na co dzien .
Gelo dobrze gada, Pheonixi są tylko po to żeby się skitrać gdzieś i trzymać BoS. Mając 8-11 kości casta możesz nieźle pocisnąć magią.
Ja bym wywalił Spearmanów i Tiranoca, dopakował WL do 14 i dał 14 SM albo kolejnych Dragonów. Jak coś zostanie to Lion Standard aż się prosi do WL.
Pozdro
Ja bym wywalił Spearmanów i Tiranoca, dopakował WL do 14 i dał 14 SM albo kolejnych Dragonów. Jak coś zostanie to Lion Standard aż się prosi do WL.
Pozdro
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ale z ciebie Gobo spaminizator hehe
dobra rozpa, tylko nie wiem po co ci w spearmanach sztandar. IMO 15 z muzykiem jest najlepszym rozwiązaniem
Phoenix Guardzi są dobrym wyborem jeżeli chce miec gdzie trzymac magów w lesie, i nie bac sie ze uciekną od paniki/terroru.
Sam wymieniłbym WL na Swordmasterów ale to juz kwestia gustów
dobra rozpa, tylko nie wiem po co ci w spearmanach sztandar. IMO 15 z muzykiem jest najlepszym rozwiązaniem
Phoenix Guardzi są dobrym wyborem jeżeli chce miec gdzie trzymac magów w lesie, i nie bac sie ze uciekną od paniki/terroru.
Sam wymieniłbym WL na Swordmasterów ale to juz kwestia gustów