O podstawek slow pare

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

TruePunk - lekarz dusz ;P wow... może zostań psychoanalitykiem? jeszcze nieźle na tym zarobisz.. a kto założył temat na LS dobrze wiem..

z reszta z Toba już na ten temat chyba rozmawiałem, nie? i tak wiemy kto jest największym cwaniakiem ;)

pozdro Tru..

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Mało mnie obchodzi kto tu jest największym cwaniakiem ,po przeczytaniu całego tematu wiem za to kto robi z siebie idiote ....:P
Beka na maxa

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Ujednolicić podstawki..!! Shnio Niech Lista Ligowa to przegłosuje
Gobo pisze:
mowisz ze GW sprzedaje mi podstawke w pudelku z nowa figurka.. czyli jak mam 2 stare giganty to mam teraz kupic 2 nowe, zeby miec 2 podstawki...? geniusz z Ciebie..
Ciężko Ci dodać jedną postawkę kawaleryjską z tyłu podstawki i dorobić trochę terenu ??

Dopuszczać można tkaie osoby do turniju ale liczyc w kazdym przdku ze nia maja pomalowanej figurki/podstawki
i liczyc za kazdym razem jakby taka osoba miała za podstawką smoa/gigant podstawkę kawaleryjską

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

Inferno, pisalem, ze wiem jak zrobic taka podstawke... ale uwazam to za zbedna inwestycje czasu... i tak na turniejach nie gram gigantem.. a kwadratowe IMO sa lepsze...

i tak najmniej konfliktowym rozwiazaniem jest dopuscic oba wymiary (tylko jak ktos bedzie chcial za pomoca tego robic waly..takie jak opisal Tru, to niech organizator reaguje)

pozdro

ODPOWIEDZ