Ale chodzi o to,że albo jedo albo drugie wyjście.Czemu niektóre amie mogą mieć BSB,który przynajmniej teoretycznie potrzebuje 3 rąk do niesienia wszystkiego,a niektóre nie mogą.Dla mnie to troche bezsens.
A co do rozpiski ogółem to parokrotnie miałęm okazje z czymś bardzo podobnym grać i akurat na niektóre armie to się sprawdza,ale na inne ma w plecy na starcie...
Zobaczymy jak wam pójdzie.
pzdr
2x 1500 Płock
Ależ bierzemy pod uwagę sugestie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
W temacie o turnieju padł pomysł użycia Menghili, naprawdę nad tym sie teraz zastanawiamy. Podobnie Twój pomysł z kuszą do Blood Armourowego Nobla: szukamy tych 10 pkt ich chyba nasi kusznicy obejdą się bez tarcz
Magii nawet nie rozważałem, bo Szymon jej nie chce, a jak on jej nie chce, to ja też.
Jeśli chodzi o Challange, sami chcemy rzucać już ze 3 parom, także może być ciężko z dorwaniem nas
A tak BTW, to czym wy gracie, że tak łatwo nas rozjedziecie?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
W temacie o turnieju padł pomysł użycia Menghili, naprawdę nad tym sie teraz zastanawiamy. Podobnie Twój pomysł z kuszą do Blood Armourowego Nobla: szukamy tych 10 pkt ich chyba nasi kusznicy obejdą się bez tarcz
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jeśli chodzi o Challange, sami chcemy rzucać już ze 3 parom, także może być ciężko z dorwaniem nas
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
mamy 3 bnitwy...moga byc 3 challange...jestem otwarty na propozycje ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
co do bsb... to aj chce lance i tarcze w bretce ;D ..a poza tym co szkodzi miec mu proporczyk na plecach jak sztandarowcy w japonni? tam nie bylo problemow...
MMM to dobry pomysl...ale juz Ci na drugim temacie pisalem...zal DD i rydwanu![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
co do bsb... to aj chce lance i tarcze w bretce ;D ..a poza tym co szkodzi miec mu proporczyk na plecach jak sztandarowcy w japonni? tam nie bylo problemow...
MMM to dobry pomysl...ale juz Ci na drugim temacie pisalem...zal DD i rydwanu
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Hmmm, ale nie chodzi o punkty, bo tego pegazistę bez Deathmaski moglibyśmy poświęcić od biedy, ale o slot. Specjale są bardzo efektywne w tej kombinacji. Jakby była możliwość wystawienia Menghili w DE jako Rare już prędzej chyba byśmy bolce olali niż na przykład harpie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A na Mackach miałem z tego co pamiętam: 2 fasty, harpie, 8+1 MMM, 5 Shades, pegazistę i magiczkę
31 modeli. Do sojuszu z Ogrami na 2k, które były bez gnoblarów (8 Trapperów tylko), więc być może miałem najmniej liczną armię na turnieju ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A na Mackach miałem z tego co pamiętam: 2 fasty, harpie, 8+1 MMM, 5 Shades, pegazistę i magiczkę
Bo niektóre armie mają inne zapisy w Army Bookach? Dlaczego do BSB HE chcesz stosować ograniczenia z książki DE, krasi, Lizaków, itp., skoro w książce HE ich nie ma? Przez pewien czas BSB Skavenów mógł być generałem - bo w Army Booku nie ma zapisu o zakazie. Gdyby tego potem GW nie dodało w erracie, to nadal byłoby to legalne, bo do danej armii odnoszą się jedynie zasady z jej książki, a nie z wszystkich innych.Necromanter pisze:Ale chodzi o to,że albo jedo albo drugie wyjście.Czemu niektóre amie mogą mieć BSB,który przynajmniej teoretycznie potrzebuje 3 rąk do niesienia wszystkiego,a niektóre nie mogą.Dla mnie to troche bezsens.
Co do rozpisek - Wasz optymizm jest bardzo pocieszny
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)