wh40k necron warrior
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
wh40k necron warrior
Ostatnio wzięła mnie ochota na necronów do 40k. Pomalowałem więc pierwszego warriora ze zrujnowanego odziału.Foty trochę niewyraźne ale nie mam jeszcze dobrego aparatu
Co o nim myślicie??
Co o nim myślicie??
Niezly , jak na stol pasuje jak znalazl. Poglazowalbym mimo wszystko troche bardziej metaliki. Imho w tej wyciagnietej rece powinien trzymac bron , wygladaloby to fajniej - jakby za wszelka cene chcial walczyc
fajny pomysł i niezłe wykonanie. Na stół jak znalazł Bez tej broni to wygląda jakby prosił kumpli by na niego poczekali albo pomogli mu wstać ;P
Nie podobają mi się te kolorowe kable.
Necroni, starożytna rasa maszyn buduje swoje niesamowicie skomplikowane twory które nie sposób w żaden sposób zrozumieć ni skopiować w oparciu o kolorowe kabelki w bebechach... que?! Przypomina trochę amerykańskie filmy, w których na bombie zawsze jest ogromny wyświetlacz mówiący kiedy dokładnie wybuchnie, a przecięcie czerwonego kable rozbraja ustrojstwo...
Necroni, starożytna rasa maszyn buduje swoje niesamowicie skomplikowane twory które nie sposób w żaden sposób zrozumieć ni skopiować w oparciu o kolorowe kabelki w bebechach... que?! Przypomina trochę amerykańskie filmy, w których na bombie zawsze jest ogromny wyświetlacz mówiący kiedy dokładnie wybuchnie, a przecięcie czerwonego kable rozbraja ustrojstwo...
Pewnie masz masz racje, no ale to był mój pierwszy metal robionym tym sposobem... myślę że następnym razem będzie lepiejZiemko pisze:Niezly , jak na stol pasuje jak znalazl. Poglazowalbym mimo wszystko troche bardziej metaliki. Imho w tej wyciagnietej rece powinien trzymac bron , wygladaloby to fajniej - jakby za wszelka cene chcial walczyc
Co do tych kabelków to bez nich był o wiele nudniejszy... czegoś mu brakowało. No chyba, że je po prostu na jakiś inny kolor maznąc??
dla mnie kabelki są OK, trzymają klimacik, przypomina mi się terminator i takie tam ;P.
Bardzo dobry pomysł i wykonanie Jak gracze wiedzą ten prze h^& zaraz wstanie na 4+ i znowu będzie siekał ;/
Heh
A model wyszedł ładnie, trochę zdjęcia nieostre... Malowanie jednak staranne, z tego, co widać. No i ciekawy pomysł
Pozdrawiam
Sławol
A mnie się wydaje, że mu zaraz ta ręka ze zniechęcenia opadnie i powie: "A idźcie w diabły, dam sobie radę, nie przejmujcie się mną"Antar pisze:Bez tej broni to wygląda jakby prosił kumpli by na niego poczekali albo pomogli mu wstać
A model wyszedł ładnie, trochę zdjęcia nieostre... Malowanie jednak staranne, z tego, co widać. No i ciekawy pomysł
Pozdrawiam
Sławol
Fajny tylko metaliki malo brudne troche Najlepsza jest konwersja (prosta ale pasuje jak ulal do necronow )
Właśnie tą zasadę chciałem odwzorowacBardzo dobry pomysł i wykonanie Wink Jak gracze wiedzą ten prze h^& zaraz wstanie na 4+ i znowu będzie siekał ;/
Nie wiem czy wam ale mi się nie pokazuje. Wczoraj wszystko było ok ale dziś nie wiem czemu nie ma fotek. Może jakieś problemy na CMONie.
-
- Kretozord
Cmon nie lubi jak się podlinkowuje zdjęcia bezpośrednio od niego, mulą i bez tego.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash