wh40k necron warrior

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

wh40k necron warrior

Post autor: loler »

Ostatnio wzięła mnie ochota na necronów do 40k. Pomalowałem więc pierwszego warriora ze zrujnowanego odziału.Foty trochę niewyraźne ale nie mam jeszcze dobrego aparatu
Co o nim myślicie??

Obrazek

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Dobry ;) Nie wstydziłbym się go wystawiać ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Niezly , jak na stol pasuje jak znalazl. Poglazowalbym mimo wszystko troche bardziej metaliki. Imho w tej wyciagnietej rece powinien trzymac bron , wygladaloby to fajniej - jakby za wszelka cene chcial walczyc :)

Antar
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Antar »

fajny pomysł i niezłe wykonanie. Na stół jak znalazł :) Bez tej broni to wygląda jakby prosił kumpli by na niego poczekali albo pomogli mu wstać ;P

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Nie podobają mi się te kolorowe kable.
Necroni, starożytna rasa maszyn buduje swoje niesamowicie skomplikowane twory które nie sposób w żaden sposób zrozumieć ni skopiować w oparciu o kolorowe kabelki w bebechach... que?! Przypomina trochę amerykańskie filmy, w których na bombie zawsze jest ogromny wyświetlacz mówiący kiedy dokładnie wybuchnie, a przecięcie czerwonego kable rozbraja ustrojstwo...

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Ziemko pisze:Niezly , jak na stol pasuje jak znalazl. Poglazowalbym mimo wszystko troche bardziej metaliki. Imho w tej wyciagnietej rece powinien trzymac bron , wygladaloby to fajniej - jakby za wszelka cene chcial walczyc :)
Pewnie masz masz racje, no ale to był mój pierwszy metal robionym tym sposobem... myślę że następnym razem będzie lepiej :P
Co do tych kabelków to bez nich był o wiele nudniejszy... czegoś mu brakowało. No chyba, że je po prostu na jakiś inny kolor maznąc??

Antar
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Antar »

dla mnie kabelki są OK, trzymają klimacik, przypomina mi się terminator i takie tam ;P.

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Kable same w sobie są ok, ale ja bym zrobił je w kolorze pancerza i z czarnymi prążkami, wyglądałby wtedy jak zmechanizowana rurka ;)

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

jak na necrony to za malo sie swieci/blyszczy

fajny pomysl, bardzo mi sie podoba

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Bardzo dobry pomysł i wykonanie ;) Jak gracze wiedzą ten prze h^& zaraz wstanie na 4+ i znowu będzie siekał ;/

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Heh :)
Antar pisze:Bez tej broni to wygląda jakby prosił kumpli by na niego poczekali albo pomogli mu wstać
A mnie się wydaje, że mu zaraz ta ręka ze zniechęcenia opadnie i powie: "A idźcie w diabły, dam sobie radę, nie przejmujcie się mną" ;)

A model wyszedł ładnie, trochę zdjęcia nieostre... Malowanie jednak staranne, z tego, co widać. No i ciekawy pomysł :)

Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Fajny :) tylko metaliki malo brudne troche ;) Najlepsza jest konwersja (prosta ale pasuje jak ulal do necronow )
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

A mi się właśnie metaliki bardzo podobają. Może mógłby być trochę usyfiony np. ziemią, ale i tak ładna praca.

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Bardzo dobry pomysł i wykonanie Wink Jak gracze wiedzą ten prze h^& zaraz wstanie na 4+ i znowu będzie siekał ;/
Właśnie tą zasadę chciałem odwzorowac :)

Nie wiem czy wam ale mi się nie pokazuje. Wczoraj wszystko było ok ale dziś nie wiem czemu nie ma fotek. Może jakieś problemy na CMONie. :?

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Cmon nie lubi jak się podlinkowuje zdjęcia bezpośrednio od niego, mulą i bez tego.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

ODPOWIEDZ